T8 Ecovacs

Kampanjahinta ,00 on voimassa Ota yhteyttä Kotirobo. En OLE varma, onko Club Clasilla sähköpostiosoitteeni Asiakaspalveluumme auttaa t8 ecovacs tallentamaan sähköpostiosoitteesi jäsenyytesi kannalta tai vaihtoehtoisesti vahvistamaan mikä elektroninen posti osoite on jo olemassa. Takuu- ja reklamaatioasioissa ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info kotirobo. Ohitetut alueet menevät robotit muistiin ja niihin kiinnitetään erityinen huomio seuraavalla siivouskerralla. Matalamman korkeuden vuoksi robotti päsee myös matalien esteiden t8 ecovacs ja se pystyy kipuamaan jopa 2 cm kynnyksen yli. Voit perua uutiskirjeen koska tahansa.

Ecovacs DEEBOT OZMO T8 AIVI

Edistyneiden aluepuhdistusominaisuuksien avulla voit nimetä uudelleen, jakaa ja yhdistää alueita sekä ajastaa aluekohtaisia puhdistustehtäviä. Kirjoita se sähköpostiosoite, jonka annoit myymälässä ja klikkaa Luo salasana -painiketta. Robotti tunnistaa automaattisesti matot, imuroitaessa se nostaa automaattisesti tehoja ja mopatessa se osaa vältellä mattoja. Kun robotti aloittaa siivoamisen se tunnistaa kaikki johdot, kengät, t8 ecovacs, matot, lemmikkijätteet ja niin edelleen, jatkaen siivoamista keskeytyksettä ja palaten kun esine ei OLE enää siinä. Neljä erilaista vesivirtausta voidaan asettaa riippuen yksilöllisistä tarpeista. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Olen tilannut uuden salasanan, mutta en saa sähköpostia Jos sitä ei t8 ecovacs, yritä liittyä jäseneksi täällä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

t8 ecovacs

Tuotetiedot

Moppausasetuksista voit säätää eri alueille eri siivousliinan kosteuden. OZMO puhdistaa helposti kodit, jotka ovat kooltaan yli neliömetriä. Etukameran kuvaa voi tarkastella etänä mobiilisovelluksella. Mitään videoita ei tallenneta, vaan videoyhteys muodostuu salattuna laitteesta laitteeseen. Maksu suoritetaan noudon yhteydessä. Teemakartat jäävät robotin muistiin, joten niille tehdyt asetukset säilyvät, vaikka robottia siireltäisiin. Matolle mennessään robotti kasvattaa imutehoa, jotta matto tulee puhdistettua perusteellisesti.

oral pro 200

DEEBOT OZMO T8 AIVI – älykäs siivousrobotti – ECOVACSin verkkosivusto

Kampanjahinta ,00 on voimassa Sovelluksen kautta on myös mahdollisuus t8 ecovacs robotin siivouslokia ja käyttöosien kulumista. Tärinätoiminto liikuttaa moppausjärjestelmää edestakaisin, jolloin se hinkkaa myös pinttyneet tahrat pois lattiasta. Ecovacsilla on myös useita robotti-imurien patentteja, joita myös muut valmistajat hyödyntävät. Lähetä salasana Luo salasana. Saatavuus Varastossa. T8 ecovacs lisävarusteet Lisävarusteet voi ostaa mukaan kohdasta ”Lisävarusteet”.

Ecovacs DEEBOT OZMO T8 AIVI, halvin hinta €

Salausta käytetään tietosuojaan, kun tietoja siirretään robotista älypuhelimeen. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Mikäli akku tyhjentyy kesken siivouksen, robotti palaa itsenäisesti takaisin telakkaansa, latautuu ja jatkaa automaatisesti siivouksen loppuun siitä kohdasta mihin se jäi. Robotti siivoaa minuttia latauksella. Pakkaus sisältää 3 kpl HEPA-suodattimia, 4 kpl sivuharjoja ja pääharja. T8 AIVI:ssa on etukamera sekä tekoälyoppiminen.