T300rs Pc

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Tuotenumero Brändi Thrustmaster Valm. Katso kaikki kuvat

Thrustmaster T300 RS PS5/PS4/PS3/PC ratti ja polkimet

Pinterest Sähköposti. Näin keräämme tuotearvosteluja. Tuote on lisätty toivelistalle. Laadukkailla kumi- metalli- ja muoviosilla viimeistelty Thrustmaster T RS on täysin yhteensopiva PlayStation 3- ja PlayStation 4 -pelikonsolien kanssa. Kysy tuotteesta. Multitronic iTronic Lappeenranta Arvioitu toimitus: Tuotteen tekniset tiedot T300rs pc T RS kätkee sisuksiinsa huippuluokan tekniikkaa.

t300rs pc

Tuotteen kuvaaminen

Skip to the beginning of the images gallery. Ratin värinävastusmoottori on käytössä kestävä ja hiljainen. Ratin kääntösäde on myös vapaasti säädettävissä asteesta huikeaan asteeseen! Tilaa ilmoitus kun hinta laskee OIen lukenut ja hyväksynyt Ehdot. Thrustmaster suunnittelee ja kehittää joystickeja, peliohjaimia ja ohjauspyöriä tietokoneille ja pelikonsoleille. Peräti asteen kääntösäteen ohjattavuus, Force Feedback -värinämoottori ja metalliset polkimet tekevät Thrustmaster TRS Wheel -ohjaimesta markkinoiden kärkituotteen. Puhelimien ja älykellojen tarvikkeet.

smart gear s3

Thrustmaster TRS GT ratti PS4 / PS3 / PC | Konsolinet

Yhteensopiva myös PlayStation 5 -konsolin kanssa. T300rs pc ostetaan nyt:. Arvostelut 1. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Yhteensopiva myös PlayStation 5 -konsolin kanssa. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne.

Thrustmaster T RS GT Edition PC/PS3/PS4 -rattiohjain + polkimet, hinta €

Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Your session is about to timeout due to inactivity. Tuotteen tekniset tiedot Thrustmaster T RS kätkee sisuksiinsa huippuluokan tekniikkaa. Laadukkailla kautsu-, metalli- ja muoviosilla viimeistelty Thrustmaster T RS on täysin yhteensopiva PlayStation 3- ja PlayStation 4 -pelikonsolien kanssa. Multitronic Maarianhamina Arvioitu toimitus: