T2 10 Pro

Automaattinen tarkennus Kyllä. Tabletin 10,1 tuuman näytössä on hyödynnetty uutta tekniikkaa, jonka avulla näytön silmiä rasittavaa valaistusta on saatu pienennettyä huomattavasti. Ohjelmisto Käyttöalusta Android. Ympäristön valotunnistin Kyllä. Maksaminen matkapuhelimella ja NFC:llä. Muut yrityspalvelut. Yleinen kuvaus.

MEDIAPAD T2 10.0 PRO

Ohjelmisto Käyttöalusta Android. Paino ja painomitat Tuotteen leveys ,4 t2 10 pro. Mikrofonitulo Kyllä. Lakon vuoksi Yritysasiakas- ja Vikapalvelumme toimivat normaalia suppeammin. Tietenkin on mainittu, että tabletista tulee olemaan muunnelmia, jotka ovat yhteensopivia datayhteyden kanssa LTE mukaan lukien MHz taajuus. Kirjaudu sisään.

t2 10 pro

Lisää ohjelmistoja

Kirjaudu sisään. Prosessori Prosessorin taajuus 1,5 GHz. Rinnakkaissuorittimen taajuus 1,2 GHz. Näyttövärejä 16,78 miljoonaa väriä. Yksi huomioitava yksityiskohta uudessa mallissa on se, että sen mukana tulee Android-käyttöjärjestelmä, EMUI-räätälöinnillä.

tvins sijauspatja kokemuksia

Huawei MediaPad T2 Pro – Tuotetiedot |

Suurin muistikortin koko GB. Pika-aloitusopas Kyllä. Suorituskyky GPS Kyllä. Laitteen tyyppi Täysikokoinen tabletti. Tuotenimi T2

Huawei MediaPad T2 10 Pro | Elisa Yrityksille

Suojaus Sormenjälkilukija Ei. Laitteen tyyppi Täysikokoinen tabletti. Näytön teknologia IPS. Tabletin 10,1 tuuman näytössä on hyödynnetty uutta tekniikkaa, jonka avulla näytön silmiä rasittavaa valaistusta on saatu pienennettyä huomattavasti. Ympäristön valotunnistin Kyllä.