T Paidat Zalando

Kuva: Zara. Kuva: toteme-studio. Siisti bleiseri lähes minkä tahansa vaatteen parina nostaa asukokonaisuuden välittömästi asiallisemmalle tasolle. Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita Muoti. Neulemekko on kesän mukavin t paidat zalando — Metti Forssell näyttää, mitkä kolme tyyliä ovat nyt trendikkäimmät Tyyli Siirry sivun pääsisältöön. Lue lisää kirjoittajalta Metti Forssell.

Mid Season Sale alkoi Intersportissa!

Kuva: mytheresa. Metti Forssell vinkkaa kesän 5 sähäkintä asustetrendiä — näissä kengissä kuljetaan seuraavaksi Tyyli Lue lisää kirjoittajalta Metti Forssell. Kuva: Massimo Dutti. Suosi luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa t paidat zalando pellavaa, jotka tuntuvat miellyttäviltä ja hengittävät kuumemmallakin ilmalla. Kauttaaltaan leveälahkeiset housut tai ilmava kauluspaita sopivat täydellisesti kesäiseen toimistoon. Kuva: Zara.

t paidat zalando

Elektroninen kauppa

Kaikkein niukimmat shortsit eivät kuulu työpukeutumiseen, mutta tämän kesän trendikkäät polvipituiset laatikkomaiset shortsit puolestaan istuvat täydellisesti toimistoon. Tässä muutama vinkki siihen, miten pukeutua kesällä mukavasti mutta toimistollekin sopivaan tyyliin. Kuva: Zara. Siisti bleiseri lähes minkä tahansa vaatteen parina nostaa asukokonaisuuden välittömästi asiallisemmalle tasolle. Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita Muoti.

makita kulmahiomakone 125

Intersport – Parhaat merkit urheiluun ja vapaa-aikaan!

Hanki väljä bleiseri, polvipituiset trendipöksyt ja siistit ballerinat, niin pärjäät työpukeutumisessa pitkälle kesälläkin. Kauttaaltaan leveälahkeiset housut tai ilmava kauluspaita sopivat täydellisesti kesäiseen toimistoon. Tässä muutama vinkki siihen, miten pukeutua kesällä mukavasti mutta toimistollekin sopivaan tyyliin. Ballerinat ovat myöskin hieman unohdettu klassikkokenkä, joka on tänä kesänä taas trendikäs! Siirry sivun pääsisältöön. Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä t paidat zalando Muoti.

Intersport – Parhaat merkit urheiluun ja vapaa-aikaan!

Siisti bleiseri lähes minkä tahansa vaatteen parina nostaa asukokonaisuuden välittömästi asiallisemmalle tasolle. Yhdistä bleiseri esimerkiksi mukavan trikoomekon tai tavallisen t-paidan ja puuvillaisten väljien farkkujen pariksi, kun haluat luoda helpon mutta siistin toimistolookin. Suosi luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja pellavaa, jotka tuntuvat miellyttäviltä ja hengittävät kuumemmallakin ilmalla. Lue lisää kirjoittajalta Metti Forssell. Ballerinat ovat myöskin hieman unohdettu klassikkokenkä, joka on tänä kesänä taas trendikäs! Kuva: Massimo Dutti.