Systemair K 315 L Ec

Rahtaus ja varastointi. Lämpösuojan kuittaus tapahtuu syöttöjännitteen poiskytkemisellä noin 10 min ajaksi. Tulppaa tyhjät l äpiviennit peitetu lpilla. Näytä kaikki vaihtoehdot. Toimitetaan kiinnityskannakkeilla. Säätö on myös mahdollista ulkoisen jänniteviestin avulla V. Puhaltimet — ilmastointi täyttävät tiiveysluokan C vaatimukset.

Systemair K 315L EC Инструкция по эксплуатации онлайн [29/108]

Tarkista se uraavat ennen käytt öönottoa:. Mekaaniset lisätarvikkeet. FI Asiakaspalvelu Ota yhteyttä Rekisteri- ja tietosuojaseloste Toimitusehdot. Kaikissa K EC-sarjan kanavapuhaltimissa on vähintään 25 mm pitkät liitosyhteet kanavaan.

systemair k 315 l ec

Toiset ostivat myös näitä

Puhaltimen mootto rissa on sisäänrakennettu. Moottorit on suojattu ylikuumenemiselta sisäänrakennetuilla lämpökytkimillä. Luo Portable Document Format-tiedosto ×. Sallittu varastointilämpötila-alu e -. Puhaltimet — ilmastointi täyttävät tiiveysluokan C vaatimukset. Avaa Portable Document Format.

sähköpotkulauta kauppa

KANAVAPUHALLIN EC K L EC PYÖREÄ [] | Suomen edullisin! Tervetuloa

Moottorit on suojattu ylikuumenemiselta sisäänrakennetuilla lämpökytkimillä. Internal potentiometer is mounted removable on the terminal block from the factory. Puhaltimet täyttävät tiiveysluokan C vaatimukset. Integroitu pyörimisnopeudensäädin. Follow us on our social channels. Varastosaldo Keskusvarastotuote.

Kanavapuhallin ec k l ec pyöreä – kanavapuhallin syst

Asenna puhalli n ilmanvirran nähden. Tarkista se uraavat ennen käytt öönottoa:. Näytä korvaava tuote KPL. Varastosaldo Keskusvarastotuote. Puhaltimet — ilmastointi täyttävät tiiveysluokan C vaatimukset. Viritys (tietotekniikka) on myös mahdollista ulkoisen jänniteviestin avulla V.