Systemair K 200 Ec

Järjestelmä turvaa päivittäisen ilmanvaihdon ja savunpoiston. Yksittäisten mallien tiedot löytyvät Systemair in tuotekuvastosta. Kaikkia näitätuotteita yhdistää kustannus- ja energiatehokkuus. Puhaltimia on mahdollista käyttää ulkona ja kosteissa tiloissa edellyttäen, että ne pyörivät jatkuvasti jollakin nopeudella. Saatavissa varustettuina puhallinpyörillä, joiden ulkomitat ovatja mm. Dal, Eidsvoll, Norja:Täällä valmistetaan ilmanvaihtokoneita Norjanmarkkinoille.

Hinnasto 2013 – Systemair

Aksiaalipuhaltimet 9Aksiaalipuhaltimet,kanava-asennusAksiaalipuhaltimetseinäasennusArt. Thank you, for helping us keep this platform clean. The editors will have a look at it as soon as possible. PK-I-palopeltiyksiköt on suunniteltuasennettavaksi palo-osastojen väliseiniin. Puhaltimissa on taaksepäinkaartuvat siivet ja ulkoroottorimoottorit. Käyttö- ja huolto-ohje. Kehityslaboratoriomme on yksiEuroopan moderneimmista.

systemair k 200 ec

Tuotteet helposti netistä

Puhaltimia on mahdollista käyttää ulkona ja kosteissa tiloissa edellyttäen, että ne pyörivät jatkuvasti jollakin nopeudella. Close Flag as Inappropriate. Toimitetaan kiinnityskannakkeilla. Lisätietoja Dokumentit Lisätietoja tuotteesta. Lisävarustepakettiliukuovilla on myös saatavillaja löytyy lisävarusteista.

seikkailut marion kanssa -aloitusrata

Kanavapuhaltimet – Dahl

Maribor, Slovenia:Erikoistunut savunpoistopuhaltimiin, ENsertifioitu. Short-link Link Embed. Puhaltimet — ilmastointi täyttävät tiiveysluokan C vaatimukset. Viritys (tietotekniikka) on myös mahdollista ulkoisen jänniteviestin avulla V. Hyderabad, Intia:Ilmanvaihtotuotteiden valmistus.

Hinnasto – Systemair

Puhaltimissa on taaksepäinkaartuvat siivet ja ulkoroottorimoottorit. Yritys Yritys. Paloturvallisuustuotteet 15AXC-aksiaalipuhaltimet Systemair in pitkärunkoisia keskipaineaksiaalipuhaltimia toimitetaan puhallinpyörillä, joiden halkaisijaon — 2 mm. Vaippa on prässätty galvanoidusta teräslevystä. Pakkauskoko: 1.