System Professional Hoito

Lisää ostoskoriin. Wella Sp ReVerse MASK ml Tehokkaasti korjaava ja silottava hiusnaamio rasittuneille ja vaurioituneille hiuksille. Suojaava värishampoo värjättyjen hiusten hoitoon. System Professional -tuotesarjan filosofia pohjautuu ajatukseen, että hiukset ovat elävä osa sinua. Älä unohda käyttää tervetuliaiskoodiasi:.

Uusi luonnollinen hiustenhoitosarja System Professional Inessence

System Professional Balance Shampoo Puhdistava shampoo herkälle ja kuivalle hiuspohjalle Pakkauskoko: ml. Levitä tuotetta pyyhekuiviin, vastapestyihin hiuksiin ja anna vaikuttaa minuutin ajan. Järjestele Osuvuus Nimen mukaan Uusin ensin Edullisin ensin. Korjaava tuotepaketti huonokuntoisille hiuksille. Seuraa meitä!

system professional hoito

System Professional on saatavilla vain valikoiduista kampaamoista ja verkkokaupoista

Katso lisää tyylejä tuotesarjasta. Kaikki oikeudet pidätetään. System Professional on siksi sarja, joka asetellaan huolella kampaamon paraatipaikalle. Wella SP Repair Conditioner ml Hoitoaine antaa hiuksillesi vahvuutta ja pitkäkestoista suojaa vain 30 sekunnissa. Sarja on kosteuttava, hiuskuituja vahvistava ja silottava, joka sopii kaikille hiustyypeille. Wella SP.

renault 4 pdf

System Professional Sp Hydrate Conditioner – Hoitoaine |

System Professional Volumize MASK Intensiivinen hiusnaamio hennoille hiuksille. Wella SP. Tuotteista on poistettu kaikki turhat ainesosat kuten sulfaatit, parabeenit ja silikonit. Shampoo vähentää hiusten pörröisyyttä ja parantaa kammattavuutta, jolloin design ja hiusten hallittavuus on helppoa. Wella SP ReVerse Spray Spray Conditioner ml Hoitosuihke, jonka hybridikoostumus vaikuttaa kolmella tavalla: se hoitaa ja suojaa hiuksia sekä tekee niistä upean tuuheat. Tilapäisesti loppunut. Hae system professional hoito.

System Professional | Salon Virho

Näytä kaikki. Pakkauskoko: ml. System Professional Volumize MASK Intensiivinen hiusnaamio hennoille hiuksille. Wella SP Volumize leave -in Conditioner ml Tuuheuttava hoitovaahto antaa rakennetta ja volyymia hennoille hiuksille. Hiuksiin jätettävä rauhoittava hiusvesi, joka lievittää ihon jännitystä ja kutinaa ja hoitaa herkkää hiuspohjaa.