Synology Diskstation Ds718+

Execute Disable Bit Kyllä. Prosessorin taajuus 1,5 GHz. Kiitos palautteestasi! Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Ohjelmisto Windows-käyttöjärjestelmätuki Windows 10,Windows 7. Käyttökorkeus 0 – m.

Synology DiskStation DS718+, NAS-asema

Prosessori Suoritinvalmistaja Intel. Tuotetta ei tällä hetkellä saatavilla. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Instax Mini Film. Asennetun tallennusaseman tyyppi Ei. Prosessorin välimuisti 2 MB.

synology diskstation ds718+

Tuotteen ominaisuudet

Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Kiitos palautteestasi! Viihde ja elektroniikka. Tuotteella ei Object Linking and Embedding vielä yhtään arvostelua. Universal Serial Bus-portti Kyllä. Virrankulutus 20,1 W.

panama hattu

Synology DiskStation DS+ – Tuotetiedot |

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Aseman lukitus Kyllä. Katso kaikki kuvat Intel® Secure Key Kyllä. Wake-on-LAN -valmius Kyllä.

Synology DiskStation DS+, halvin hinta €

Käyttöehdot Palaute. Katso kaikki kuvat Suurin tuettu tallennuskapasiteetti 20 TB. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. Xbox Series X, pelikonsoli. Intel® 64 Kyllä. Nokian Kontio Classic, kumisaappaat.