Synology Diskstation Ds418j

Synologyn Synology diskstation ds418j tarjoaa runsaasti tallennustilaa, erinomaisen käyttöjärjestelmän ja helpon tavan hallita kodin kaikkea viihdettä. Hyvää siinä on varsinkin se, että käyttöliittymä muistuttaa Windowsin työpöytää. Jos on tarvetta luoda käyttäjätilejä useammalle perheenjäsenelle ja jos verkkolevyn palveluja käyttää useampi henkilö samaan aikaan, niin kenties silloin laitteen tehot eivät enää riitä. Nyt DSj on valmis käyttöön. Virrankulutus 21,22 W. Paino (fysiikka) g. Usein Kysytyt Kysymykset Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta?

Synology DiskStation DS418j

Virrankulutus lepotila 8,97 W. Sivu: 1. Kun siirryt DSj:n IP-osoitteeseen selaimessa ensimmäisen kerran, esiin tulee ohjattu toiminto, joka auttaa verkkokiintolevyn käyttöönotossa. Virrankulutus 21,22 W. Synology DiskStation DSj painaa g. Asennettujen tallennusasemien määrä 4.

synology diskstation ds418j

Tuotteen ominaisuudet

USB 3. Toisin sanoen DSj ei OLE pelkkä tiedostojen varasto, vaan täysiverinen palvelin, joka sopii myös koko perheen viihdekäyttöön — jopa silloin, kun ei OLE itse kotona, mistä kiitos kuuluu ilmaiselle DNS-palvelulle, joka on yhdysrakenteisena verkkolevyssä. Virrankulutus lepotila 8,97 W. Ensin laitteeseen lisätään haluttu määrä kiintolevyjä — maksimissaan neljä 12 teratavun kiintolevyä. Universal Serial Bus-portti Kyllä.

ok google iphone 4

Synology DiskStation DSj

Base d on DSM 6. Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Englanti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. Synology DiskStation DSj käyttöohje 71 sivua. Synology diskstation ds418j sanoen DSj ei OLE pelkkä tiedostojen varasto, vaan täysiverinen palvelin, joka sopii myös koko perheen viihdekäyttöön — jopa silloin, kun ei OLE itse kotona, mistä kiitos kuuluu ilmaiselle DNS-palvelulle, joka on yhdysrakenteisena verkkolevyssä.

Synology DiskStation DSj – Tuotetiedot |

Latausapurin avulla voi vieläpä laittaa DSj:n lataamaan tiedostoja, jotka saa tallennettua verkkolevylle kotona. Selaimesi pitää päivittää. Tallennusväline Asennetut tallennusasemat Kyllä. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. Asennettujen tallennusasemien määrä 4.