Switch Lite Neon

Siirrä toivelistalle. Heti varastosta 10 kpl. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Kategoriat ja tuotemerkit. Toivelista luotu. Esimerkiksi The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliä voi pelata noin 5,5 tuntia yhdellä latauksella. Nintendo Switch Lite on kompakti ja kevyt konsoli, jossa on switch lite neon ohjaimet.

Nintendo Konsoli Kunnostettu Switch Lite

HD rumble. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Nintendo Switch. Valitse ylempää Väri, jotta näet saatavuuden. Sisäänrakennetut ohjaimet.

switch lite neon

Tuotekuvaus Ardistel Nintendo Switch Kuulokkeet Ja Ohjain Blackfire NSX-Neon

Valitse konsoli, joka sopii sinulle parhaiten alla olevan vertailutaulukon avulla. Valitse Väri:. Näytä kaikki Nintendo jalosteet. HD rumble. Handheld mode. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen.

poco m3 pro hinta

Nintendo Konsoli Kunnostettu Switch Lite Pinkki | Techinn

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Kompakti ja kevyt konsoli, jossa on sisäänrakennetut ohjaimet. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Asettamalla konsolin telakkaan TV voi toimia näyttönä. Tuote on lisätty toivelistalle. Kysy tuotteesta.

Nintendo Switch Lite

Kysy tuotteesta. Suunniteltu täysin kannettavaan pelaamiseen! Koska Nintendo Switch Lite on suunniteltu täysin kannettavaan pelaamiseen, sitä ei voi kytkeä televisioon. Noin g Joy-Con -ohjaimien kanssa: g. Alkuperäinen Nintendo Switch julkaistiin maaliskuussa ja se tarjoaa kolme erilaista pelitapaa: kiinteästi TV-ruudulla Nintendo Switch Dock -telakan kautta, konsolin näytöllä tabletop-tilassa ja kannettavana konsolina, jolla voi pelata missä ja milloin tahansa. Noin 4,5 — 9 tuntia Akun kesto vaihtelee käytettävästä pelistä ja käyttöolosuhteista riippuen.