Switch Lite 2021

Tags: it-info. Tätä huippuluokan koteloa on saatavana useina ammattimaisina muotoiluina, mukaan lukien ruskea vahattu kangas ja karmiininpunainen mustalla nahalla, ja siinä on muhkea sisävuori, joka pitää järjestelmän naarmuuntumattomana, sekä kaksi switch lite 2021 taskua peleille ja lisävarusteille. Näyttää vähän Xbox One -ohjaimelta epäsymmetrisillä ohjaussauvoilla, painikkeella ja D: llä-pad-kokoonpano, Nintendo Pro Controller on erittäin mukava peliohjain. Koska konsoli on edelleen erittäin suosittu ja pandemian aikana etsitään erilaisia virikkeitä kotioloihin, menee laite todennäköisesti kuumille kiville myös syksyllä Tai ehkä haluat nauttia pelaamisesta rauhassa ja hiljaisuudessa, joten switch lite 2021 erillisen kuulokekokonaisuuden uppoutuaksesi Nintendo-toimintaan. Viimeksi pelailut jollain konsolilla joskus -luvun lopulla -alussa. Mukana on konsoli, telakka sekä kaksi Joy-Con-ohjainta.

Nintendo Switch Lite Dialga & Palkia Edition

Pitkäkestoisen akun ansiosta Nintendo Pro-ohjain on ihanteellinen vaihtoehto pitkille matkoille Switch Lite-kumppanina. Koska Nintendo Switch Lite on suunniteltu käsikonsoliksi, saattaa tuntua oudolta ehdottaa sille ulkoisen ohjaimen hankkimista. JussiK M mies35—44v 2. Takaisin sivun alkuun. Joten saat lisävarusteen, joka on kätevä molemmille Switch-konsoleille, jos sinulla on onni saada molemmat Nintendo Switch lite 2021. Täällä SteelSeries Arctis 1 Wireless tulee apuun.

switch lite 2021

Onko Nintendo Switch OLED Black Friday -tarjouksessa?

Todella mukava pieni käsikonsoli, ei juuret moitittavaa. Väri vaihtoehdot oli kyllä plussaa. Onneksi erikseen myytävät pelit saavat myöhemmin omat hinnanpudotuksensa. Kirjoita oma arvostelu. Ja lisäsuojana toimii alkuperäinen kotelo valkoisena. Päivitämme tätä artikkelia kuitenkin aktiivisesti läpi maanantain. Linas 35—44v 9.

samsung 75q65a

Parhaat Nintendo Switch Lite-lisävarusteet ja-kotelot vuodelle – FI Atsit

No, jos sinulla on ylimääräiset Read more…. Ilmeisesti nouseva inflaatio Read more…. Categories: IT Info. Täällä Nintendo Pro-ohjain on kätevä. Nämä lisävarusteet voivat tehdä Switch Liten pelaamisesta hieman nautinnollisempaa tarvitsematta käyttää niihin omaisuuksia. Switch lite 2021 tarvitset sille sopivan suojakotelon, jos aiot viedä sen tielle mukanasi, liittyykö siihen päivittäinen työmatka tai kauempana oleviin paikkoihin.

Nintendo Konsoli Switch Lite Pinkki | Techinn

Jos tarjouksia on saatavilla, myydään ne loppuun silmänräpäyksessä. Koska konsoli on suunniteltu melkein yksinomaan pelaamiseen tien päällä, Nintendo Switch Lite-laitteen akun kesto on tuntia peliaikaa. Ja lisäsuojana toimii alkuperäinen kotelo valkoisena. Takaisin sivun alkuun. Näyttö on ensinnäkin kivan kirkas ja riitävän tarkka, mutta pieni ja ehkä hieman tekniikassa ajasta jäljessä. Aivan loistava! Parempi kuin tuo isompi Switch kaikenkaikkiaan.