Swarovski Cover Iphone 12 Pro

Yksityiskohdat kultametallia. Erittäin ohut, klassinen kuori, yksinkertainen muotoilu, joka suojaa puhelinta naarmuilta ja kolhuilta. Tillbaka till inloggning. Uutiset Jatkuvasti uusia tuotteita Apple-laitteille! Tuulet tummanharmaa – Herkullinen muotoilu, joka sopii hyvin käteen.

Kova kuori iPhone 12 Pro: lle

Ei Object Linking and Embedding kahta samanlaista seepra-raitaa. Kuorta voidaan käyttää muiden magneettisten lisävarusteiden, kuten lompakoiden ja autotelineiden, kanssa. Tässä suojakuoren ja korttikotelon yhdistelmässä on takana kaksi korttipaikkaa. Monarch-kotelo iPhone lle on ensiluokkainen design samanaikaisesti kuoren kanssa, joka täyttää putoamisen ja iskunvaimennuksen kaksoissotilaalliset testistandardit. Vi på Clas Ohlson använder cookies.

swarovski cover iphone 12 pro

Produktinformation

Vaimennetut sävyt ja mattapinta antavat ainutlaatuisen vaikutelman. Jos haluat mieluummin kuviolliset kuoret, meillä on tarjolla esimerkiksi kimaltelevia, kukka- ja raidallisia lajikkeita. Osa iDeal-konseptia, jossa on yhteensopivat kotelot ja magneettikiinnikkeet sujuvampaan arkeen. Kaunis takakansi oransseilla kukilla. Tätä tyylikästä ja suojaavaa iPhone 12 iPhone on helppo käyttää. Yksityiskohdat kultametallia. Vihreä –

seagate barracuda 160gb 7200.10

Чехол iphone swarovski – купить недорого | AliExpress

Skalet har ett stativ på baksidan. Kaunis lasikuori, jonka takana on tähtitaivas. Sen ansiosta sinulla on aina mukanasi kaikki tarvittava. Suojakuoressa on peitetyt painikkeet lisäsuojaa varten ja aukot kaikille tärkeille porteille ja kameralle. Et koskaan halua päästää irti kuoresta, koska mikä parasta, se ei OLE liukas. Erittäin ohut, klassinen kuori, yksinkertainen muotoilu, joka suojaa puhelinta naarmuilta ja kolhuilta. Tyylikäs ja mini malistinen nahkapäällyste Bugatti logolla takana.

iPhone 12 Pro kotelo ja kotelo – kova kuori – hyvät hinta

Suojakuori, jossa valkoiset reunat ja vaaleanpunainen, kimalteleva selkä. Tämä Techn valmistama kuori suojaa puhelintasi hyvin kaikilta mahdollisilta naarmuilta ja kolhuilta. Erittäin ohut, klassinen kuori, yksinkertainen muotoilu, joka suojaa puhelinta naarmuilta ja kolhuilta. Polykarbonaattikuori on päällystetty korkealaatuisella aitolla nahalla. Osa iDeal-konseptia, jossa on yhteensopivat kotelot ja magneettikiinnikkeet sujuvampaan arkeen. Croco -ateljeekotelo yhdistää klassisen tekstuurin ja modernin värin inspiroimaan ja ilahduttamaan.