Suv Talvirengastesti

Michelin X Ice North 4 :n teräsnastat on sijoiteltu sekä kulutuspinnan keskiosaan että reunoille, jonka lisäksi optimoidun pintakuvion ansiosta renkaan jääpito on huippuluokkaa. Hyppää kyytiin sosiaalisessa mediassa tai katso, mitä mieltä muut ovat Nokian Renkaiden suv talvirengastesti. Filter Toggle navigation. B ridgestone Noranza nastarenkaat ovat saaneet suitsutusta etenkin kiihdytysvaiheen pidosta jääpinnalla. Retro vanteet.

Hankookin talvirenkaat ja ympärivuotiset renkaat nimettiin testivoittajiksi

Talvirenkaat suunnitellaan niin, että niiden kosketuspinta pureutuu liukkaaseen tienpintaan paremmin, ja toisaalta niin, että rengasmateriaali tarjoaa lisäjoustoa. Lue lisää. Renkaiden tasapainotus. Renkaan pinnoitus. Kaikista tärkeintä talvirenkaiden valinnassa on se, missä liikut ja millaisella autolla. Kilpailuta talvirenkaat ja vaihtohinta ilmaiseksi Lue myös: Renkaiden vaihtaminen — Näin vaihdat autonrenkaat itse tiellä ja tallissa! Kitkarenkaat valmistetaan nastarengasta pehmeämmästä kumiseoksesta, ja nastattomina ne tarjoavat hiljaisen suv talvirengastesti miellyttävän ajotuntuman.

suv talvirengastesti

Ota yhteyttä

Hyvä pito lumella ja jäällä. Goodyear Ultra Grip Ice 2. Kitkarenkaat neljän kärki: 1. Continental VikingContact 7. Kitkarenkaan uusi, suuntakuvioitu kosketuspinta tuo pitoa myös niihin haastavimpiin talviolosuhteisiin, eli jääloskalle. Hyvä pito ja ajo-ominaisuudet.

nimi naulakko

8-talvirengastesti – Nokian Autonrenkaat – Yhteisö

Märkäpito : 10 arvio, ajo märällä oli testijaksolla vähemmän kuin 10 km. Maailman ensimmäinen, patentoitu tuplanastateknologia antaa erinomaisen jarrutus- ja suv talvirengastesti lisäksi ylivertaisen pidon kaarteissa ja ohitustilanteissa niin jäisen liukkaalla kuin lumisella tiellä. Renkaat ja vanteet edulliseen pakettihintaan! Premium-luokan nastarengas. Vaativaan SUV-käyttöön optimoidun renkaan suv talvirengastesti on vahvistettu luotiliiveistäkin tutulla aramid-kuidulla, joka antaa renkaalle maksimaalisen kestävyyden. Uusi rengaskuviointi parantaa ajon hallintaa ja ajovakautta, ja pintakuviointi antaa todella hyvän pidon lumella, mutta myös jäällä. Nokian Hakkapeliitta 9 on erityisesti saanut suitsutusta loistavasta kuivapidostaan, ja nastoitusteknologian vuoksi renkaan sivupito on äärimmäisen hyvä talvirenkaaksi.

Hankookin talvirenkaat ja ympärivuotiset autonrenkaat nimettiin testivoittajiksi

Continental IceContact 3. Kitkarenkaan uusi, suuntakuvioitu kosketuspinta tuo pitoa myös niihin haastavimpiin talviolosuhteisiin, eli jääloskalle. Hyvä pito lumella ja jäällä. Tämän vahvistavat vuosittaiset tulokset arvostettujen lehtien riippumattomissa rengastesteissä. Continental VikingContact 7.