Suursäkki Multa

Oliko arvostelu hyödyllinen? Vieraile kysymyspalstalla. Rahtikustannus per toimitus. Mikäli et OLE vastaanottamassa tilauksesi toimitusta, merkitsethän kuljettajaa varten selkeästi paikan johon suursäkit voi jättää. Peltomulta tai puutarhamaa on myös seos, mutta se suursäkki multa syntynyt luonnon ja viljelytoiminnan toimesta. Seoksen orgaaninen aines pidättää hyvin vettä ja ravinteita.

Metsäpirtin puutarhamulta Suursäkki 220-1000L

Murske mm Suursäkki kg. Varastossa Jalosteet. Kirjaudu sisään. Isossa erässä kätevää. Sen rahtipaino on noin kg toimituslavan kanssa. Suodata arvosteluja:. Kirjoita arvostelu.

suursäkki multa

Liittyviä artikkeleita

Valitse tarpeisiisi sopiva säkkikoko! Tuotekortti Kekkilä Istutusmulta Lataa Seuraa meitä Facebookissa. Laskemalla toimituskustannukset tuotekortilla saat selville, kuuluuko postinumerosi tuotteen toimitusalueeseen. Ok Rekisteri- ja tietosuojaseloste. Oppaat ja inspiraatio.

rainbow asetin tamponi

One moment, please

Säkkikoko L 1 m3 L 0,66 m3 L 0,3 m3. Kysy tuotteesta. Mikäli et OLE vastaanottamassa tilauksesi toimitusta, merkitsethän kuljettajaa varten selkeästi paikan johon suursäkit voi jättää. Kivitori Tarjouksessa. Tiedäthän, että viemme pihaltasi ylijäämämaan sujuvasti Noutosäkeillämme. Yhden kuutiometrin litran kokoinen Siisti Noutosäkki piha- suursäkki multa remonttijätteille sekä poisheitettävälle romulle. Arvostele tuote.

Puutarhamulta suursäkki – Jalosteet – Viherrakentaminen

Nurmikkomulta PLUS on lannoitettu kompostilla ja ravinteet riittävät ensimmäiselle kasvukaudelle. Arvostelujen jakauma 5. Mahdolliset rikkakasvit tulee torjua ajoissa leikkaamalla, vaikka itse nurmikko ei vielä leikkausta tarvitsisi. Tästä syystä kilon multasuursäkki vastaa n. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Rakennuskankaat Suodatinkankaat Varjostuskankaat Katekankaat Mitä terveempinä kasvit pysyvät, sitä vaivattomampaa on myös niiden hoitaminen.