Suuri Lelukirja 2020 Tilaus

Paina ajoneuvon etuosasta ja aktivoi toiminnot – läpikuultavat osat valaistuvat ja kuulet ajoneuvon ääniä! Fur Real Mama Josie -kenguru ja poikaset Suloinen kenguruemo Mama Josie on interaktiivinen lelu, jolla on kolme pientä poikasta. Nuken asut vaihtelevat ja hinta on yhdelle nukelle. Fuzzikins uniset kissat Flokattuja kissoja, jotka voi värittää aina uudestaan, suuri lelukirja 2020 tilaus värit lähtevät pesemällä pois. Yli 70 ääni- ja liiketoimintoa.

Lasten Suuri Lelukirja 2021

BRIO tunnetaan erityi sesti laadukkaista puuleluista an. Taianomainen paraati soittaa kaikki Pipsa Possusta tutuksi tulleet ikoniset liedit ja äänet. Keräiltävänä on 6 erilaista. Saatavilla erilaisia settejä. Mukana tulee vinyylilevy, jota voit soittaa pakkauksessa.

suuri lelukirja 2020 tilaus

Kevätpäiviin

Valitse kauhakuormaaja, maansiirtoauto tai kaivinkone! Pakkaaminen sisältää suloisen ponin ja seitsemän muodikasta asustetta, joista viisi on piilotettu pakkaukseen. Marvel Bend and Flex -hahmo Väännä ja käännä! Tuotteen koko: 32x19x17 cm. Sivu luotu — 9.

xs max 2021

Lasten SUURI LELUKIRJA

Toimintasäde jopa 10 m. Jokainen unboxing kokemus on ainutlaatuinen! OMG muotinukke ja Tots nukke upeassa asussa. Pipsa Possun ydinperhe Pipsa Possu perheineen. Mukana 12 Nerf-nuolta. Lataa nuoli piippuun, vedä kahva pohjaan ja paina laukaisinta ampuaksesi. Tuotteessa on näkyvä valo- ja äänitoiminnot.

Lasten Suuri Lelukirja – Etusivu

Kokeile kaikkia lempi temppujasi tällä monsteriajoneuvolla. Radan varrelle mahtuu monia koneita — nosturi, kuorma-auto, rahtiveturi avattavalla konepellillä ja puuvaunu — sekä varoituskyltti, kuusi ja jopa pieni tunneli! Vaatii 4×AA-paristot ajoneuvolle ja 2×AAparistot ohjaimelle ei sisälly. Radan koko koottuna ×92 cm. Goggles Object Linking and Embedding valmis jokaiseen taisteluun Nerf Elite Battle -suojalaseilla!