Suunto 7 Power

Ajan mittaan opit, miten nukkumistapasi vaikuttavat kehoon sekä miten lepäät ja palaudut parhaiten. Kellotaulujen mukauttaminen. Garmin Edge GPS, pyörätietokone. Seuraa harjoitustasi tarkasti ja helposti yhdellä painikkeella: käytössäsi on yli 70 urheilutilaa, GPS ja rannesykeanturi. Sisältää sykevyön.

Suunto 7 Käyttöopas

Google Assistantin ja Google Payn saatavuus vaihtelee kielen, maan ja käytettävän pankin mukaan. Tämä tuote suunto 7 power Object Linking and Embedding enää valikoimassa. Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden WCAG-ohjeistus 2. Garmin Edge GPS, pyörätietokone. Uniseuranta Suunto 7:n pitäminen yöllä uniseuranta käytössä näyttää, kauanko nukut ja miten virkistävää nukkuminen on, mikä auttaa sinua ylläpitämään terveellisen nukkumisaikataulun. Liity XXL Reward-jäseneksi Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja. Aloita Käytön aloittaminen Kellon käynnistäminen ja sammuttaminen Kellon käynnistäminen ja sammuttaminen.

suunto 7 power

Tuotetiedot

Se on ensimmäinen kellomme, joka yhdistää Suunnon monipuolisen urheilukokemuksen ja ilmaiset offline-ulkoilukartat hyödyllisiin älykello-ominaisuuksiin. Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Tuotemerkki Tuotemerkki Tyhjennä 0. Näe reittisi kolmiulotteisina Reittien suunnittelu kolmiulotteisina Suunto-sovelluksessa auttaa saamaan kattavan kuvan siitä, mitä edessä on — ja seikkailujen tutkiminen 3D-muodossa jälkikäteen palauttaa mieleen upeita muistoja! Väri Väri Tyhjennä 0. Offline-musiikki Lataa musiikkia Suunto 7 -kelloosi, yhdistä kuulokkeesi kelloon ja kuuntele ilman verkkoyhteyttä tai datakuluja.

tunturi juomapulloteline

Urheilukellot ja sykemittarit | XXL

Urheiluinnostuksen ja kiireisen elämän yhteen sovittaminen voi olla hankalaa — tarvitset urheilukellon, joka on valmis lähtöön silloin kuin sinäkin, ja älykellon, joka auttaa sinua arjessa. Kiekkojen tarkastelu ja hallinta. Täältä löydät Suunto-kellollesi täyden käyttöohjeen, opastusvideoita ja yksityiskohtaista tukitietoa. Suunto 7 power käännös lähestyy, saat hälytyksen, jotta voit nauttia maisemasta eikä sinun tarvitse keskittyä kelloosi. Näytön herättäminen.

Suunto 7 Urheilu- ja älykello – Rannesykemittari | Intersport

Suunto 7 -kellon kanssa uiminen. Edellinen Seuraava. Offline-musiikki Lataa musiikkia Suunto 7 -kelloosi, yhdistä kuulokkeesi kelloon ja kuuntele ilman verkkoyhteyttä tai datakuluja. Liity XXL Reward-jäseneksi Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja. Kun käännös lähestyy, saat hälytyksen, jotta voit nauttia maisemasta eikä sinun tarvitse keskittyä kelloosi.