Suunto 5 – Asetukset

Uutuus: Polar Pacer ja Pacer Pro. Nainen hukkasi Apple Watch -älykellonsa — sitten räpsähti 40 taalan lasku. Jm Smart. Suunto 5 — Kaikki mitä treeniin tarvitset! Näin ollen poistat harjoittelusta myös turhan jahkaamisen. Äänet ja värinä. Edellinen Seuraava.

Suunto 5 Peak -urheilukello, Black

Efva Attling. Kaikki kummilahjat. Suunto 5 — Kaikki mitä treeniin tarvitset! Kellon rannekkeet. Ota yhteyttä! Treenin jälkeen synkronoi se Stravaan ja tutki harjoitusta tarkemmin Strava Summit -palvelussa. Lisää ostoskoriin.

suunto 5 - asetukset

Asetusten muokkaaminen

Tilaa uusi älykello 3. Garmin Vivomove Sport. Tämä toiminto laskee sinulle henkilökohtaisen arvon sykealueidesi perusteella, jotta voit mukauttaa harjoittelutehoasi harjoituksen aikana. Uruista lähtevä ääni vaikutti rikkovan tunnettuja fysiikan lakeja — rööki ja kultahippu paljastivat ilmiön syyn Älykellot Aktiivisuusrannekkeet.

työpöytä masku

Uudelleenkäynnistys ja tehdasasetusten palauttaminen

Voutilainen X Leijona. Treenin jälkeen synkronoi se Stravaan ja tutki harjoitusta tarkemmin Strava Summit -palvelussa. Kun on aika treenata, voit antaa kaikkesi, mutta kun olet ansainnut lepoa, kello kyllä ilmoittaa ja voit huilata hyvällä omallatunnolla. Uudet älykellot Garmin Fenix 7. Päivittämällä Suunto 5 -ohjelmiston säännöllisesti varmistat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Suosittelemme, että asennat päivitykset heti, kun niitä on saatavilla.

Suunto 5 *Certified Renewed* | Mint Store

Suunto 5:n kevyt ja kompakti design tekee siitä erittäin mukavan tuntuisen ranteessa. Suosittelemme, että asennat päivitykset heti, kun niitä on saatavilla. Ota yhteyttä! Jos kellon uudelleenkäynnistys ei auta, voit palauttaa sen tehdasasetukset. Efva Attling. Vieritä haluaamasi asetukseen ja valitse se painamalla keskipainiketta.