Suunto 3 Fitness Yhdistäminen Puhelimeen

JavaScript seems to be disabled in your browser. Yhteyden kautta saat puhelimesi ilmoitukset, esimerkiksi Whatsapp-viestit, suoraan kellosi näytölle. Olivia Burton. Onko sinulla kysyttävää aiheesta Suunto etkä löydä vastausta käyttöoppaasta? Yksityiskohdat: Sleep plus, henkilökohtainen treeniohjelma, HR-max, nopeuden säädin, korkeusmittari, kalorilaskuri, unidata, palautumistiedot, treenin tehokkuus, käytännölliset ilmoitukset. It is astonishing how many problems can be found in one simple app.

Suunto 3 Fitness käyttöohje

Syystä, joka minulle ei selvinnyt, ilmoitusten saapuminen kelloon lakkasi minulla testi jakson aikana niin, että jouduin resetoimaan yhteyden uudelleen. Kun unen laadun seuranta on aktivoitu päälle, ja kellon pitää ranteessa koko yön ajan, antaa kello aamulla tuloksen nukutusta yöstä. Mun mielestä se on kellovalmistajan homma edistää kellojensa myyntiä ja tehdä vermeet tukemaan sitä. Tähän mennessä toiminut moittettomasti. Suunto 9 PEAK.

suunto 3 fitness yhdistäminen puhelimeen

Näyttökuvat

Sama kysymys nuoli alaspäin neljä palloa alhaalla toinen pallo vasemmalta vilkkuu. Tämä vaatii tietysti sen, että puhelimen kuljettaa lenkillä mukanaan, jota suurin osa kuntoilijoista kuitenkin tekee. Suunto sukeltaminen. Free App Store. Pysy yhteydessä matkapuhelimesta urheilukelloon tulevien ilmoitusten avulla.

uunipelti 43 cm

Suunto 3 Fitness – Näin pääset alkuun – Suunto app

Suunto Fitness 3 -mallissa on pehmeä ja joustava silikoniranneke, ja kello ladataan helposti tavallisen Universal Serial Bus-johdon avulla. Mitä uutta? Jaahas, uusin päivitys 2. Pysy yhteydessä matkapuhelimen ilmoitusten avulla. Suunto 9.

Keskisen Kello testaa: Suunto 3 Fitness

Suunto-sovellus on yhteydessä Applen Terveys-sovellukseen. Miten tästä helpoiten selvitään, kun olen asiakastukeen jo vuosi sitten valittanut tästä ongelmasta? Suunto 3 Fitness -kellossa voit näyttää nopeuden ja matkan sekä reittisi kartalla hyödyntämällä Suunto-sovelluksen avulla puhelimesi GPS-toimintoa. Ei facebookin tunnuksilla eikä tekemällä uusiakaan tunnuksia. Nostat vain ranteen maksupäätteen lähelle ja maksu on suoritettu. Tämä uusi appi on tietokannaltaan erossa Movescountista.