Suunnittele Oma Matto

Uusi matto piristää kummasti makuu- tai olohuoneen ja terassin sisustusta. Chromo tai Digipainatus. Ohje: Virkattu matto ja lattiatyynyt piristävät sisustusta. Keskustelu Kommentoi juttua: Tee itse matto — katso 5 helppoa ideaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Matto pysäyttää lian ja kuran.

Suunnittele oma mattosi

Suunnittelukilpailun tarkoituksena on tarjota mahdollisuus suunnitella omanlainen ja omaperäinen matto jonka ainoina rajoina on toteutettavuus. Tisca-matot saat mittojen mukaan tilattuna. Sinipunainen 1. Hauskaa tässä on, että matosta saa juuri sen kokoisen ja mallisen kuin itse haluaa ja mihin kärsivällisyys riittää. Rovera Round mittatilausmatto.

suunnittele oma matto

Kauniin sinivihreä matto ontelokuteesta

Greenland mittatilausmatto. Nepalilaiset matontekijämme ovat erittäin taitavia toteuttamaan asiakkaidemme visiot, joten päästä mielikuvituksesi valloilleen! Lue kirjautumisohjeet. Lemmikkitalouden matot Chromo tai Digipainatus. Beige 3. Tämän taideteoksen symbolien uskotaan toisinaan suojelevan pahoilta hengiltä ja tuovan hyvää onnea.

pentikin porot

Tee itse matto – katso 5 helppoa ideaa –

Ohje: Virkattu matto mustavalkoisella aallokko-kuviolla. Omassa valikoimassamme on suosittuja värejä suunnittele oma matto väriyhdistelmiä, mutta innokkaalla sisustajalla on mahdollista suunnitella juuret oman kodin väreihin sointuva matto. Kuten kaikki laatumattomme sen nukka on pohjaan asti värjätty ja painojälki on korkealuokkaista. Tummanharmaa 3. Tämä matto on liantorjunnaltaan varsinainen työjuhta ja imee tehokkaasti itseensä lian ja märän. Mattoon virkataan afrikkalaisia kukkia paksusta karvalangasta.

Suunnittele oma mattosi Sukhin kanssa

Valikoimasta löytyy erikokoisia suorakulmaisia ja pyöreitä mattoja. Keltainen 2. Etusivu Blog News Suunnittele oma mattosi Sukhin kanssa. Nou hätä! Ohje: Kaunis kukkamatto afrikkalaiseen tyyliin. Tilaa parhaat sisustuskirjoitukset! Monille, erityisesti naisille joilla on pieniä lapsia, on työajan elastisuus tarpeellista.