Suukirurgia Hinnasto

Meiltä saat myös S-Etukortilla Bonusta. Hammasimplantti ja protetiikka. Asiakasedut Kaikki asiakasedut. Maksuvälineenä voit käyttää pankki- ja luottokortteja, käteistä, Oral-lahjakorttia, ePassia ja Eazybreakia. Hampaiden valkaisut. Katso toimipaikat Yhteystiedot ja ajanvarausnumero. Protetiikka, hoidon suukirurgia hinnasto evaluaatio.

Suun terveydenhuollon maksut

Hoitosuunnitelmat ovat aina yksilöllisiä. Hyväksymme maksutapoina pankkikortin, yleisimmät credit-kortit sekä Eazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun. Asiakkaan maksama omavastuu on hinta Kela-korvauksen jälkeen. Asiakasedut Kaikki asiakasedut. Nyt saat kevytvalkaisun suukirurgia hinnasto laservalkaisun tarjoushintaan. Tarkka hinta-arvio vaatii aina henkilökohtaisen käynnin hammaslääkärin luona. Tässä näet muutamia esimerkkejä hinnoistamme ja hintatasomme.

suukirurgia hinnasto

Hoitosuunnitelma ja sen hinta-arvio

Saat meiltä Bonusta hammashoidosta S-Etukortilla. Oikomishoito, membraanit Invisalign. Kelan korvausperusteet löydät sivuilta kela. Tehopuhdistus sis. Hinnasto, yleinen Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Maksuvälineenä voit käyttää pankki- ja luottokortteja, käteistä, Oral-lahjakorttia, ePassia ja Eazybreakia.

virtalähde säädettävä

Hinnasto – Oral Hammaslääkärit

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Koko leuan hammasröntgen. Maksuvälineenä voit käyttää pankki- ja luottokortteja, käteistä, Oral-lahjakorttia, ePassia ja Eazybreakia. Keraaminen suukirurgia hinnasto. Hyväksymme maksutapoina pankkikortin, yleisimmät luottokortit sekä Eazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun. Purentalihasten hieronta 45min. Yksityisen hammaslääkärin määräys suuhygienistin hoitoon on voimassa kaksi vuotta.

Suukirurgin hinnasto

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kelan korvausperusteet löydät sivuilta kela. Yksityisen hammaslääkärin määräys suuhygienistin hoitoon on voimassa kaksi vuotta. Hammasimplantti ja protetiikka. Meillä voit myös maksaa joustavasti sinulle sopivissa osissa Oral-rahoituksella.