Surface Pro4 I7

Surface Pro 4:ssa on kaikki liitännät, joita täysin varustetulta kannettavalta tietokoneeltakin voi odottaa. Surfacen asetusten määrittäminen. Käytössä olevan Surface-mallin selvittäminen. Molemmat kamerat tallentavat videota p-tarkkuudella ja kuvasuhteessa. Nopea iU suoritin, 16GB keskusmuistia sekä M.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Tyhjennä ohjeet. Täysikokoinen USB 3. Automaattinen tarkennus Surface 3:ssa ja Surface Pro 4:ssä. Lisätietoja on artikkelissa Surfacen ääni, äänenvoimakkuus ja äänilaitteet. Kuvia ei OLE tarpeeksi.

surface pro4 i7

Surface Pro 4:n ominaisuudet

Mukana magneetilla liitettävä näppäimistö joka irtoaa nopeasti tarvittaessa sekä näytön takana oleva tuki pitää ruudun pystyasennossa. Lisää ostoskoriin. Käyttöaika vaihtelee esimerkiksi tietokoneen mallin, kokoonpanon, käytössä olevien sovellusten, ominaisuuksien, käytön, langattoman toiminnan ja virranhallinta-asetusten mukaan. Pakkauksen sisältö. Tallennustila 2.

tokmannin kukat

Ilmoitusta ei löytynyt

Kyllä Ei. Katso myös kuntoluokituksemme Valmistusvuosi: Takuu: 6 kuukautta Tietokone toimitetaan käyttövalmiina Mukaan virtalähde sekä irroitettava näppäimistö. Akun surface pro4 i7 voi vaihdella merkittävästi asetusten, käytön ja muiden seikkojen vuoksi. Jos haluat lisätietoja, tutustu kohtaan Tallennusvaihtoehtojen etsiminen Surfacea varten. Liian tekninen. Microsoft Surface Pro 4 on erittäin kevyt 0. Jopa 9 tunnin videotoisto 3.

Surface Pro 4:n ominaisuudet

Jopa 9 tuntia videon toistoa. Liity keskusteluun. Lisätietoja on ohjeaiheessa Type Cover. Kaikki asetukset olivat oletusarvoisia, paitsi WLAN oli liitetty verkkoon. Muut laitteet. Voit tutustua rekisteriselosteeseemme täällä. Nopea iU suoritin, 16GB keskusmuistia sekä M.