Surface Pro X

Suomi Ohjeita. Kotelo: Eloksoitu alumiini, hiilikomposiittijäähdytys ilman tuuletinta Värit: Mattamusta vain tietyissä kokoonpanoissaplatinanvärinen 5 Fyysiset painikkeet: äänenvoimakkuus, virta. Surface Pro X Signature Keyboard myydään erikseen. Ultraohut ja ultrakevyt Surface Pro X mahtuu helposti laukkuun, sillä se on vain 7,3 mm paksu ja painaa kevyimmillään vain g. Windows ssä 6 kaikki sisältää tehtäväpalkkiin, surface pro x kaikki on helposti käytettävissä.

Surface Pro X Hands-on: Tyylikkäin tabletti, jota olen koskaan käyttänyt

Atean tarvikehaku. Käytännöllisellä jalustalla saat helposti haluamasi katselukulman. Aktiivinen käyttö koostui 1 verkkoselaustestistä, jossa kahdeksaa suosittua verkkosivustoa käytettiin useissa avoimissa välilehdissä, 2 tuottavuustestistä, jossa käytettiin Microsoft Word- PowerPoint- Excel- ja Outlook-sovelluksia, sekä 3 osuudesta, jossa laitteessa avatut sovellukset olivat käyttämättä. Auta meitä surface pro x tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Surface Pro X on tarkoitettu kaikenlaisiin toimiin, kuten valokuvien muokkaukseen, pelien suoratoistoon ja sähköpostin surface pro x. Siinä on myös tasainen reuna, joka helpottaa sen pitämistä. Avaimet tarjoavat kohtuullisen määrän matkaa kaikki huomioon ottaen ja niillä on mukava painoarvo.

surface pro x

Työskentele eri tavoin

Katso yhteensopivat tarvikkeet. Saimme viettää jonkin aikaa uuden tabletin kanssa ja saimme lattian sen modernista suunnittelusta ja kauniista 13 tuuman näytöstä. Siirry Tuoteoppaat. English Ohjeita. Olet nyt rekisteröitynyt Microsoft Storen sähköpostiviestien vastaanottajaksi. Product Documents. Työskentele vaivatta hyödyntämällä tehokasta moniajoa ja lisätallennustilaa — 16 Gt:n RAM-muisti ja suuri Gt:n tallennustila.

yamaha r1 2022

Microsoft Surface Pro X (JQG) yrityksille | Atea eShop

Surface Pro X on tarkoitettu kaikenlaisiin toimiin, kuten valokuvien muokkaukseen, pelien suoratoistoon ja sähköpostin käsittelyyn. Tarjous on voimassa vain valituille 15 kuukauden Microsoft Family- tai Microsoft Personal -tilauksille valittujen Surface-tuotteiden, tietokoneiden tai mobiililaitteiden ostamisen jälkeen. Kaikki asetukset olivat oletusarvoissa lukuun ottamatta näytön kirkkautta, joka oli asetettu surface pro x, ja automaattista kirkkautta, joka oli poistettu käytöstä. Aseta jalustalle Surface pro x missä tahansa sisäänrakennetun jalustan ansiosta. Siirry pääsisältöön. Paras Pro-luokan liitettävyys Lisävarusteena saatavilla Gigabit 4G 4 Sisäinen etukamera p-tarkkuuden HD -videokuvauksella sekä kahdella studiotason mikrofonilla ja optimoidulla kaiuttimella takaavat Surface Prolle parhaat mahdolliset videopuhelut.

Microsoft Surface Pro X (1WX) yrityksille | Atea eShop

Windows 10 Pro, luotettava alusta ARM-pohjaisessa Windows 10 Prossa 5 on parannettu suojausta, hallittavuutta ja tuottavuustyökaluja. Tutustu tuotteeseen. Voiko se tarjota lähellä virtaa ja akkua? Tuotteen ominaisuuksia. Onpa kyseessä sitten puhelu, videopuhelu tai tekstikeskustelu, voit tehdä kaiken näytöltäsi. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Kannettava ja monipuolinen kannettavan tehokkuudella sekä tarkalla kosketusnäytöllä.