Surface Pro 8 I7

Windows 11 tuo sinulle tärkeät asiat entistä lähemmäksi Ydinperhe, kaverit, mieltymykset, säveltaide, luovuus — Windows 11 on paikka, josta löytyy kaikki. Tiedot pysyvät turvassa siirrettävän SSD-aseman ansiosta, ja laitetta voi hallita aina laiteohjelmiston tasolle saakka. Surface-tuki auttaa sinua ympäri surface pro 8 i7. Xbox Game Pass Ultimate tarjoaa käyttöön yli laadukasta Surface Pro 8:ssa yhdellä edullisella kuukausihinnalla. Intel ® Iris ® X e Graphics i5, i7. Surface Pro 8 pitää sinut turvassa kaikkialla parannetun Windows Hello -kameran, siirrettävän kiintolevyn ja lisävarusteena saatavan 4G LTE Advanced -yhteyden avulla. Haluan laitteeni rahoitettuna ».

MICROSOFT SURFACE PRO 8 13.0 I7-1185G7 16GB 256GB W11 NORDIC PLATINUM SYST

Jos organisaatiosi IT-osasto huolehtii laitteestasi, pyydä järjestelmänvalvojaa suorittamaan aktivointi. Kuvaa, muokkaa, jaa Kuvaa 4K-videoita, skannaa asiakirja tai järjestä aivoriihi reaaliaikaisesti 10 mapikselin takakameran avulla. Työntekijän OmaElisa. Pilvikäyttöinen hallinta Pilvipalvelussa voi ottaa käyttöön ja hallita etätyöhön soveltuvaa kannettavaa tietokonetta jopa laiteohjelmistotasolla hyödyntämällä Microsoft Endpoint Manageria 1 and DFCI:tä. Tyyppi: Langaton kuulekomikrofoni – Melunvaimennus: Kyllä.

surface pro 8 i7

Microsoft Surface Pro 8 – Äärimmäisen tehokas 2-in-1 -kannettava

Jos organisaatiosi IT-osasto huolehtii laitteestasi, pyydä järjestelmänvalvojaa suorittamaan aktivointi. Tehokkain Pro, joka tarjoaa kannettavan suorituskyvyn ja tabletin joustavuuden. Selkeä ja kirkas puheluääni Kaksi herkkää studiomikrofonia takaavat, että ääni on kristallinkirkas videopuheluissa. Tarjous alkaa Räätälöi Surface Pro 8:aa Surface-muokkauspaketilla, jonka portti-detektorit ja kolmiulotteiset tarrat helpottavat tietokoneen käyttöä ja yhteensopivien lisälaitteiden kytkemistä. Helppo mukautettavuus Räätälöi Surface Pro 8:aa Surface-muokkauspaketilla, jonka portti-ilmaisimet ja kolmiulotteiset tarrat helpottavat tietokoneen käyttöä ja yhteensopivien lisälaitteiden kytkemistä. Käännä suomeksi.

myydään nastarenkaat

Surface Pro 8 on tehokkain 2-inyrityskannettava – Microsoft Surface yrityksille

Näytä kaikki. Tässä laitteessa on valmiina Windows Surface Duo 2. Kirjaudu sisään Uusi asiakas? Odota enemmän tietokoneeltasi Työntekijät ovat entistä joustavampia. Työskentele nopeasti, tehokkaasti ja tyylikkäästi. Surface Pro 8 on 2-inyrityskannettava, joka on tehty mukautumiskykyiseksi.

MICROSOFT SURFACE PRO 8 IG7 16GB GB W11 NORDIC PLATINUM SYST | Advania Finland

Surface Pro Signature -näppäimistö ja sormenjälkilukija Biometrinen sormenjälkilukija ja säilytyspaikka, jossa Surface Slim Pen 2 -kynä voidaan ladata. Muita rajauksia ja rajoituksia voi olla voimassa. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Näytä ostoskorin sisältö. Wi-Fi-standardi: Wi-Fi 6