Surface Pro 7 Lte 4g

Palaat Surface Pron pariin, koska siitä on hyötyä tiimeillesi. Nämä kattavat niin lujitetun laiteohjelmiston, joka perustuu Microsoftin avoimen lähdekoodin UEFI-liittymään 5kuin pilvihallinnan. Joustavuutta kaikenlaisiin työtapoihin Työntekijät odottavat saavansa laitteen, joka on yhtä joustava kuin he itsekin. Tabletti – ei näppäimistöä. Hallitse tietoja siirrettävällä kiintolevyllä Siirrettävän kiintolevyn avulla voit hallita pääsyä luottamuksellisiin tietoihin.

Surface Pro 7+ yrityksille

Lisätietoja: aka. Nämä kattavat niin lujitetun laiteohjelmiston, joka perustuu Microsoftin avoimen lähdekoodin UEFI-liittymään 5kuin pilvihallinnan. Siirrettävä kiintolevy Siirrettävän kiintolevyn avulla voit hallita pääsyä luottamuksellisiin tietoihin. Siirry pääsisältöön. Tabletit Intel kannettavat Erittäin ohuet kannettavat. Kotelo: yhtenäinen magnesiumkotelo, piilotettu reunatuuletus Värit: Platinanvärinen, mattamusta 8 Fyysiset painikkeet: äänenvoimakkuus, virta.

surface pro 7 lte 4g

Joustavuutta kaikenlaisiin työtapoihin

Tuotteen tyyppi:. Virta-adapterit ja Laturit. Tilaa uutiskirje. Valitse oikea laite. Kannettava tietokone.

vatkain taikinakoukut

Microsoft Surface Pro 7+ (1S) yrityksille | Atea eShop

Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Käsittele tietoja turvallisesti ja OLE yhteydessä lääkäreihin videopuheluissa potilaan viereltä. Microsoft turvaa mikropiiristä pilveen Microsoft ylläpitää jokaista Surfacen kerrosta. Valmistajan takuu. Surface Laptop Studio. Nämä kattavat niin lujitetun laiteohjelmiston, joka perustuu Microsoftin avoimen lähdekoodin UEFI-liittymään 5kuin pilvihallinnan.

Surface Pro 7+: 2-inyrityskannettava – Microsoft Surface yrityksille

Seuraa Microsoft Surfacea. Surface Pro Signature Type Cover Täysikokoinen näppäimistö, jossa on suuri ohjausalusta ja taustavalaistut näppäimet tarkkaan ja miellyttävään kirjoittamiseen. Jopa Pidä se helposti mukanasi koko päivän. Automaattinen kirkkaus oli poistettu käytöstä. Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja olen vähintään 16 vuotias. Microsoft Surfacen takuuvaihtoehdot ja turvaratkaisut Maksimoi sijoituksesi Surfaceen Microsoftin turvaratkaisuilla.