Surface Pro 7 I5

Työtapoihisi sopeutuva monipuolinen laite Muuntuu kannettavasta tietokoneesta tabletiksi tai studiolaitteeksi. Jaa tietoja ja tee yhteistyötä Surface-kynän 7 avulla Luonnostele ja tee muistiinpanoja Microsoft Whiteboardissa, kun ideoit reaaliaikaisesti ryhmässä tai työskentelet yksin. Hallitse tietoja siirrettävällä kiintolevyllä Siirrettävän kiintolevyn avulla voit hallita pääsyä luottamuksellisiin tietoihin. Valoisuustunnistin Kiihtyvyysmittari Gyroskooppi Magnetometri. Oikea kulma sisäänrakennetun jalustan avulla Oikea kulma sisäänrakennetun jalustan avulla. Lisätietoja on osoitteessa Surface.

Microsoft Surface Pro 7 i5 8GB 128GB

Muunna pöytäkoneeksi. Object Linking and Embedding yhteydessä muihin. Akku kestää jopa 15 tuntia 2. Ota siis rennosti, avaa jalusta ja aloita luominen Surface-kynällä suoraan näytössä. Kytke, luo ja ota rennosti Surface Pro 7 on loputtomasti mukautuva työskentelykumppani niin toimistossa, sohvalla kuin ruokapöydän ääressä.

surface pro 7 i5

Hinta- ja tuotetiedot

Rekisteröi minut Pysy ajan tasalla Microsoft Storen erikoistarjouksista, uusimmista tuotteista, tapahtumista ja paljosta muusta. Atean tarvikehaku. Microsoft pidättää itsellään oikeuden muuttaa tarjouksia tai keskeyttää ne milloin tahansa sovellettavan lain sallimassa laajuudessa. Saatavilla Microsoft Storesta vain tietyissä maissa. Käytössä on rajoituksia. Saat entistä enemmän tehtyä Surface Pro 7:n toistaiseksi nopeimmilla versioilla.

playstation r store

Microsoft Surface Pro 7+ (1S) yrityksille | Atea eShop

Surface omaan yritykseesi. Monipuolinen 2-inkannettava, joka toimii haluamallasi tavalla verkkokaupassa ja -pankissa, näytölle kirjoitettaessa ja Neflixiä katseltaessa. Personoi laitteesi Type Coverilla, joka on päällystetty ylellisellä Alcantara®-kankaalla. Ei voi siirtää tai muuten vaihtaa käteiseksi tai kampanjakoodeiksi. Translate to English.

Surface Pro 7 – Ultrakevyt ja monipuolinen – Microsoft Surface

Product Information provided by the Manufacturer. Virtuaalikokoukset saavat tuulta siipiensä alle Kuuntele, tule kuulluksi ja näytä hyvältä Dolby Atmos ® -tekniikan, kahden herkän studiomikrofonin ja 5,0 megapikselin HD-etukameran ansiosta. Aktiivinen käyttö koostui 1 verkkoselaustestistä, jossa kahdeksaa suosittua verkkosivustoa käytettiin useissa avoimissa välilehdissä, 2 tuottavuustestistä, jossa käytettiin Microsoft Word-, PowerPoint-, Excel- ja Outlook-sovelluksia, sekä 3 osuudesta, jossa laitteessa avatut appsit olivat käyttämättä. Bluetooth 5. Tyhjennä hakukenttä Hae.