Surface Pro 3 12

Tuotteen ominaisuuksia. Svenska Ohjeita. Molemmissa kameroissa on tietosuojavalo yllätyksien välttämiseksi. Moniasentoinen seisontatuki Integroidussa seisontatuessa on nyt useita asentoja, joten voit työskennellä miellyttävästi lentokoneessa, työpöydän ääressä tai sohvalla television edessä. Haluaisitko auttaa meitä kehittymään? Haluatko antaa lisäpalautetta? Valaistustunnistin Etäisyystunnistin Kiihtyvyystunnistin Gyroskooppi Magnetometri.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Etkö Object Linking and Embedding varma, mikä Windows-versio sinulla on? Lue lisätietoja Surfacen kytkemisestä televisioon, näyttöön tai projektoriin. Kuvista oli apua. Katso lisätietoja kohdasta Surfacen toiseen näyttöön yhdistämisen vianmääritys. Katso kohta Mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on käytössä? Yritä korjata se Surfacen diagnostiikkatyökalujen avulla. Mini DisplayPort 9.

surface pro 3 12

Microsoft Surface Pro 3: Tabletti, joka voi korvata kannettavan tietokoneen.

Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Ohut ja kevyt Type Cover suojaa kosketusnäyttöä, kun olet liikkeellä. Rajoitettu takuu – 2 vuotta. MicroSD-korttipaikka on jalustan alla — se näkyy Express yourself -osiossa. Liian tekninen. Muut laitteet. Kun akku on vähissä, liitä mukana toimitettu virtalähde latausporttiin.

myydään 3080

Microsoft Surface Pro 3 (QG) yrityksille | Atea eShop

Tyhjennä hakukenttä Hae. Haluatko antaa muuta palautetta? Testauksen aikana akun koko varaus tyhjennettiin videon toiston aikana. Surface Pro 3:n ominaisuudet. Valaistustunnistin Etäisyystunnistin Kiihtyvyystunnistin Gyroskooppi Magnetometri. Power 5.

Sandberg Car Charger Surface Pro ()

Intel Core i5 4. Yritä korjata se Surfacen diagnostiikkatyökalujen avulla. Suuri näyttö Surface Pro 3:ssa on upea 12 tuuman näyttö, joka tehostaa työskentelyä. Liitä parhaat kuulokkeesi kuulokeliitäntään. Katso kohta Mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on käytössä?