Surface Pro 2 Office

Android Apple. Sovellukset ja ohjelmat Surface Pro 2 sisältää useita integroituja sovelluksia, ja voit asentaa lisää sovelluksia Microsoft Store. Taidan ostaa hp slatebook x2. Surface Devices Surface Lisää Kameroilla ei mitään ihmeellistä jälkeä saa, mutta videopuheluita niillä puhuu. Molemmat toimivat suljettuina myös näytön suojina. Omalla kohdalla mukava ominaisuus on kahden sovelluksen yhtäaikainen käyttö.

Microsoft Surface Pro 4:n käyttö ja vianmääritys

Surface Go. Kevyitä pelejäkin pystyy pelaamaan ja kevyt ja melko vaatimaton editointiohjelma Windows Movie Maker toimi moitteetta ja sulavasti. Painoon sen sijaan en testijakson aikana tottunut. Tukijalassa on kaksi eri asentoa näytön kaltevuuden säätämiseksi. Yksi kulmista sopii täydellisesti työpöydällä kirjoittamiseen, ja toinen sylissä kirjoittamiseen. Laitteen paksun ja painavan olemuksen ansiosta se ei Object Linking and Embedding mikään miellyttävin tabletti.

surface pro 2 office

Surfacen diagnostiikkatyökalujen hankkiminen

Laadukkaat materiaalit ja sisuskalut tekevät oivan kokonaisuuden, mutta kokonsa puolesta Surface Pro 2 jättää toivomisen varaan. Surface-mallit pystyvät ottamaan 8. Surface 2 yläpuolella ja Surface Pro 2. Windows 8. Ei hankalaa erikoiskieltä.

varta blue dynamic a13

Microsoft Surface – Wikipedia

Seisontatuessa komeilee Surface-logo. Voit suorittaa testejä yksittäiseen järjestelmän osaan valitsemalla Run Test Suorita testi luettelossa olevan laitteen vieressä. Näppäimistö on hyvä. Surface Devices Surface Lisää Niin kuin aiemmin totesinkin, laite on nopea.

Arvostelussa Microsoft Surface Pro 2 – tappiin asti viritetty Windows-tabletti |

Surface 2 julkaistiin Liian tekninen. Kamera, video ja ääni. Surface-telakan ja -telakointiasemien vianmääritys ja tiedot Tästä linkistä voit siirtyä Surface-telakan ja -telakointiasemien vianmäärityssivulle. Surface Pro 2:n lukitusnäppäin. Kaikki artikkelit Arvostelut. Surface Studio.