Surface Laptop Studio

Enintään yksi tarjous asiakasta kohden. Akun kesto perustuu Surface-laitteen tyypilliseen käyttöön. Microsoft Teams -sertifioitu 13 aktiivisen melunpoiston tasoa. Tuotekoodi: CN Yleinen kuvaaminen. Surface Laptop Go. Siirry pääsisältöön.

Microsoft Surfacet – Upeat tietokone-tabletit

Saatavissa 13,5- ja tuumaisena Surface-tuki auttaa sinua ympäri vuorokauden. Esitysympäristö täydellisessä kulmassa Vedä esitystilassa surface laptop studio eteenpäin täydelliseen kulmaan telakointia, asiakkaalle tehtävää esitystä ja koskettamalla suoritettavia tehtäviä varten dynaamisen kudotun saranan ansiosta. Tuore uusi käyttötuntuma ja tehokkaat työkalut auttavat tulevissa tehtävissä. Kirjaudu sisään.

surface laptop studio

Asiakaspalvelu

Äänesi kuuluu selkeänä kahden studiomikrofonin ansiosta. Monipuolinen digitaalinen luonnoslehtiö, kokousalusta ja yhteistyöväline. Laturi Surface Slim Pen 2 -kynälle myydään erikseen. Käytettävissä oleminen tallennustila voi muuttua järjestelmäohjelmiston, päivitysten ja sovellusten käytön myötä. Käytä vaativia työpöytäohjelmistoja, uppoudu uusimpiin peliin ja hoida vaativimmat tehtäväsi. Siirry Tuoteoppaat. Täysikokoisen näppäimistön ja Precision Haptic Touchpadin avulla voit käyttää laitetta aivan kuten normaalia kannettavaa tai voit asettaa sen esitystilaan dynaamisella kudotulla saranalla.

oulanka pieni karhunkierros

Microsoft Surface -tietokoneet | Elisa Yrityksille

Elisa Viihde. Ostoskori on tyhjä. Surface omaan yritykseesi. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Tuntuu siltä kuin kirjoittaisi kynällä paperille, muistiinpanojen tekeminen, luonnostelu ja näytössä siirtyminen tapahtuu suurella tarkkuudella.

Microsoft Surface Laptop Studio (ADI) yrityksille | Atea eShop

Enintään yksi tarjous asiakasta kohden. Tehty suorituskykyiseksi Nopeuden takaa tehokas työpöytätason ohjelmisto ja neliytiminen Käytössä voi olla muita poikkeuksia ja rajoituksia. Tuotetyyppi: Hybridi 2-in-1 , Kotelo: Muunneltava kelluva liukusäädin. Etkö OLE vieläkään varma? Kulje virran mukana, inspiroidu ja tuo tärkeät asiat entistä lähemmäksi. Uusi kamera ja Windows n kasvontunnistus tuottaa entistä tarkemman ja yhdenmukaisemman kokemuksen jopa eri ympäristöissä ja valaistusolosuhteissa.