Surface Laptop Go 256

Windows 10 Home S mode 2 Microsoft Familyn 30 päivän kokeiluversio. Microsoft Storen palautuskäytäntö on voimassa. Valitse täydellinen kannettava tietokone Erittäin kevyt kannettava tietokone jokapäiväiseen käyttöön vai isompi näyttö ja enemmän moniajovoimaa? Työskentely on sujuvaa herkällä täysikokoisella näppäimistöllä, joka tarjoaa täydellisen näppäinliikkeen ja jossa on suuri ja tarkka ohjauslevy. Selaa, pelaa ja katsele elokuvia.

Surface Laptop Go

Arvioitu saapumisaika 9. Tarjolla on viisi tapaa muodostaa verkkoyhteys tai kytkeä näyttö tai muu laite, mukaan lukien USB-C surface laptop go 256. Akun kesto jopa 13 tuntia 1. Testauksessa täyden akun annettiin tyhjentyä kokonaan olosuhteissa, joissa laitetta käytettiin aktiivisesti ja laitteen annettiin välillä olla modernissa valmiustilassa. Pysy ajan tasalla Microsoft Storen erikoistarjouksista, uusimmista tuotteista, tapahtumista ja paljosta muusta. Täysikokoinen näppäimistö Alan paras kirjoitusmukavuus ja tarkka kosketuslevy.

surface laptop go 256

Kevyin Surface Laptop

Suomi Ohjeita. Verkossa toimivien opetustyökalujen, kiinteiden HD-verkkokameroiden ja studiomikrofonien ansiosta kouluesitykset ovat hauskoja ja vuorovaikutteisia. Tärkeät päivittäiset toiminnot Tee yhteistyötä, Object Linking and Embedding yhteydessä ja työskentele tehokkaasti jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetulla kannettavalla tietokoneella. Rekisteröi minut Pysy ajan tasalla Microsoft Storen erikoistarjouksista, uusimmista tuotteista, tapahtumista ja paljosta muusta. Tutut ominaisuudet ja luotettava Windows Hello -kirjautuminen Sormenjälkitunnistuksella varustettu virtapainike mahdollistaa kirjautumisen yhdellä kosketuksella.

sony tv android 11

Microsoft Surface GO ´´ i5/8GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Todellinen latausaika vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Pidätkö kaiken verkossa vai tallennatko kaiken paikallisesti? Olet nyt rekisteröitynyt Microsoft Storen sähköpostiviestien vastaanottajaksi. Sulje ikkuna. Microsoft Storen palautuskäytäntö on voimassa.

Microsoft Surface Laptop Go (21M) yrityksille | Atea eShop

Win 10 Pro. Wi-Fi oli yhdistetty verkkoon. Screen: Eniten paikallista tallennustilaa, kirjautuminen yhdellä kosketuksella Näytä kaikki tekniset tiedot. Todellinen latausaika vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Want more storage for your files and photos?