Surface Laptop Geforce

Koe sulava vieritys ja nopea kosketusvaste jopa Hz:n virkistystaajuudella. Edellinen Seuraava. Uutuutta voidaan pitää seuraajana Microsoftin Surface Book -sarjan läppäreille, mutta se ei tarjoa enää irrotettavaa näyttöä. Tallennustila 3. Jotkin ominaisuudet edellyttävät ohjelmiston käyttöoikeutta. Akun nimellinen kapasiteetti WH :

Surface Laptop Studio tulee pian Eurooppaan, ja tämän verran se maksaa

Käyttäjänimi tai sähköposti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Kosketusnäyttö Kyllä. Suorituskyky Ympäristön valotunnistin Kyllä. Uutuutta voidaan pitää seuraajana Microsoftin Surface Book -sarjan läppäreille, mutta se ei tarjoa enää irrotettavaa näyttöä. Siirry pääsisältöön.

surface laptop geforce

13,5- tai 15-tuumainen kosketusnäyttö

Prosessorimalli iH. Tyhjennä hakukenttä Hae. Formaatti M. Tarvitsemasi muistikapasiteetti suoriutuu suurista tietojoukoista ja tuo GPU-kiihdytetyn ohjelmiston ML-työnkulkuihin. Surface Dock 2 Muunna Surface pöytäkoneeksi. Tinkimättömän suorituskyvyn takaamiseksi Surface Laptop Studiossa on Intelin Onko sinulla Lumia?

ultraone classic

Microsoft Surface Laptop Studio – Tuotetiedot |

Wi-Fi oli yhdistetty verkkoon. Kosketusnäytön tyyppi Kapasitiivinen. Kun työtahti kiihtyy, passiivinen jäähdytys ja alan johtava lämpöyksikkö pitää Surface Laptop Studio -laitteen surface laptop geforce käytössä. Nyt Alumia on vuotanut laitteen lopullisen saapumispäivän, Surface Precision Mouse Moitteeton hammastus, sujuva vieritys, tarkka liike näytössä ja kolme ohjelmoitavaa painiketta. Kotelo: magnesium ja alumiini Väri: platinanvärinen.

Tehokas Surface Laptop Studio -yrityskannettava – Microsoft Surface yrityksille

Klassinen Pro-laite, joka on nopea ja jonka kanssa voi käyttää hyväksi todettuja lisälaitteita. Tehty suorituskykyiseksi Käsittele kuvia ja monitasoisia tietoja sekä luonnostele upeita 3D-visualisointeja. Surface Laptop Studion sisältä löytyy Intelin Mobiiliverkkoyhteys Ei. Ääni Audiojärjestelmä Dolby Atmos. Studio-tilassa Surface Laptop Studio sopii hyvin esimerkiksi piirtämiseen kynällä. Tinkimättömän suorituskyvyn takaamiseksi Surface Laptop Studiossa on Intelin