Surface Laptop 4 Ryzen

Surfacen sisäänrakennetun suojauksen avulla voit ottaa käyttöön ennakoivia turvatoimia. Surface-asiakkaat säästävät aikaa ja rahaa tehokkaan surface laptop 4 ryzen, modernin laitehallinnan ja sisäänrakennetun pilvipohjaisen suojauksen ansiosta. Optimoitu näppäinliike ja herkkä näppäimistö vähentävät virheitä. Surface ja Microsoft voimaannuttavat ihmisiä ja yhdistävät tietojen ja järjestelmien käyttäjiä. Jos tarvitset työpaikallasi muita yrityksen hallinta- ja suojausominaisuuksia, voit siirtyä Windows 10 Pron käyttäjäksi tai ostaa Surface Laptop 4 -yrityslaitteen.

Surface Laptop 4 -laitteen tekniset tiedot

Akun kesto jopa 19 tuntia Virtaa riittää koko päivän ajaksi videopuheluihin ja välttämättömien sovellusten käyttämiseen. Surface ja Microsoft voimaannuttavat ihmisiä ja yhdistävät tietojen ja järjestelmien käyttäjiä. Automaattinen kirkkaus oli poistettu käytöstä. Kannettavat tietokoneet. Jotkin ominaisuudet edellyttävät ohjelmiston käyttöoikeutta. Sulavalinjainen, elegantti ja hiljainen Avaa laite vaivatta yhdellä sormella ja nauti erittäin hiljaisesta PixelSense-kosketusnäytöstä. Surface Ergonomic Keyboard Vähennä rasitusta ja väsymistä kirjoittamisen aikana.

surface laptop 4 ryzen

Tuote-esittelyjärjestelmä

Tuotteen ominaisuuksia. Esiinny videoissa eduksesi ja varmista, että äänesi kuuluu selkeästi. Microsoft Surface Laptop 4 – Selkeä ja kirkas puheluääni Kaksi herkkää studiomikrofonia ehkäisevät taustahälyä ja poimivat äänesi tarkkana ja selkeänä. Testauksessa täyden akun annettiin tyhjentyä kokonaan olosuhteissa, joissa laitetta käytettiin aktiivisesti ja sen annettiin välillä olla modernissa valmiustilassa. Suoritin 13,5-tuumainen Surface Laptop 4:

spigen iphone 7 plus

Microsoft Surface Laptop 4 (5Q) yrityksille | Atea eShop

Surface Laptop 4, 13,5- ja tuumainen: Wi-Fi 6: Atean tarvikehaku. Pikalatauksella saat nopeasti uutta virtaa työhön. Kiintolevyn saa irrottaa vain ammattitaitoinen teknikko, joka toimii Microsoftin antamien ohjeiden mukaisesti. Surface-tuki auttaa sinua ympäri vuorokauden. Surface-laitteilla pidät yllä tietoturvaa ja varmistat, että asiat tulevat valmiiksi.

Microsoft Surface Laptop 4 – Tekniset tiedot – Microsoft Surface

Automaattinen kirkkaus oli poistettu käytöstä. Bluetooth 5. Kuule kollegat puheluissa. Jopa 19 tuntia. Varmista tietoturva ja hoida kaikki Surface-laitteilla.