Makia Housut

Konstailemattomia makia housut ja kiinnostavia yhteistyömallistoja Makian mallistossa on laaja valikoima konstailemattoman tyylikkäitä käyttövaatteita, jotka on suunniteltu pohjoisen ilmastoon. Makia Dizzy Hooded Sweatshirt Olive. Valitse Koko:. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on makia housut Varauksen peruutuksesta lähetetään vahvistaminen osoitteeseen. Makia on vuonna perustettu helsinkiläinen vaatetusalan yritys, joka valmistaa nykyaikaisia ja yksinkertaisen tyylikkäitä vaatteita. Tallenna ja hyväksy.

Makia vaatteet netistä naisille ja miehille

Makia kpl. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Makia housut tunnetaan talvitakeistaan Makia takeissa yhdistyy käytännöllisyys, tyyli, sekä laadukkaat materiaalit. Näitä ostetaan nyt:. Raaka-aineina käytetään luomupuuvillaa sekä kierrätettyjä kuituja. Siirrä toivelistalle.

makia housut

Makia Clothing

Pääosa tuotannosta on Turkissa. Makian takit ovat tehty kestämään pohjoisen sääoloja ja samanaikaisesti sopeutumaan niin urbaaniin, kuin luonnonläheisempäänkin ympäristöön. Makia Dizzy Hooded Sweatshirt Grape. Sokos Kajaani. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme?

led 2 5w g9

Laadukkaat ja tyylikkäät Makia tuotteet netistä | Stockmann

Emotion Tampere Kaleva. Makia Dizzy Hooded Sweatshirt Olive. Emotion Hamina. Valitse Koko:. Makia Sontsa t-paita. Makia x Von Wright — taidetta ja katumuotia. Nahkaiset lompakot ja kukkarot pitävät arvotavarat visusti sisällään.

Makia Leon miesten housut | verkkokauppa

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Palaa kauppaan. Your session is about to timeout due to inactivity. Saat ilmoituksen myymälästä, kun tuotteesi on noudettavissa. Sokos Kouvola. Luo uusi lahjalista Jatka. Lahjalistan poistaminen.