Madara Cosmic Drops Kokemuksia

Meikki on viimeistelty puuterilla, mutta sen kevyt hehku erottuu myös näin hämärtyvässä päivänvalossa kuvattuna. Janoiset huulet saavat kosteutusta aloe verasta ja lukuisista kasviuutteista. Laveran sävytetty kulmageeli taikoo olemattoman vaaleisiin kulmakarvoihin niin väriä, muotoa kuin tuuheautta, kehystäen kasvot tavalla joka ei muuten olisi mahdollista. Olen samaa madara cosmic drops kokemuksia, nyt Suomesta saatavien vegaanisten meikkien valikoima on ihan räjähtänyt käsiin, laadukkaalla ja hyvällä tavalla. Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Luonnonkosmetiikan hittibrändi Madara lanseerasi syksyllä kuin varkain uuden meikkikokoelman. To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy.

Mádaran uudet meikit testissä

Iho, kuukauden vaihe ja meikin kohdalla levitysvälinekin voivat vaikuttaa joskus ratkaisevasti. Ja jos tämä paahteinen sävy ei inspiroi, on dropseja saatavilla myös kolmessa muussa sävyssä. Lopuksi vielä hiuksille jotain. Luonnollinen: Lily Lolo Illuminator. Sävy on lämmin, persikkaan taittava.

madara cosmic drops kokemuksia

Social Icons

May 26, No Comments. Ja ovathan ne nyt myös äärettömän tyylikkäät ja varsin edulliset vieläpä. Madara ivory 20, kesk. Madaran uusi peiteaine sai kuitenkin ennakkoluuloni taka-alalle: se levittyy todella sulavasti, asettuu kevyen tuntuisena, ja peittää helposti sitkeät finnit ja tummat silmänaluset. Kaikissa muissa tuotekategorioissa löytyykin sitten hyviä edullisia yllättäjiä, joilla venyttää budjettia mielin määrin.

imac 2011 macos catalina

Testissä Mádara Cosmetics uudet tuotteet – Johanna Huuhtanen

Parhaat kautta aikojen: vartalolle. Kirjoittanut Noora Shingler Avainsanat: LuonnonkosmetiikkaMádaraMeikkivoiteet. Käytän tästa meikkivoidetta vaaleampaa sävyä Vanilla 15 tuomaan valoa ja lisäpeittoa silmien alle ja kasvojen korkeimiin kohtiin. Peitevoide sopii kuiville silmänalusille, koska sen koostumus on kevyt ja kosteuttava.

Parhaat kautta aikojen: meikit | Luonnonkaunis

Joko olette ehtineet testata Mádaran uusia meikkejä? Näillä vinkeillä onnistut. Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Luonnokaunis meikkikoulu osa 4: siveltimien pesu ja huolto. Olen samaa mieltä, nyt Suomesta saatavien vegaanisten meikkien valikoima on ihan räjähtänyt käsiin, laadukkaalla ja hyvällä tavalla. Tykkään käyttää tätä erityisesti highlighterina korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Aiheeseen liittyy.