Macbook Pro M1 8 256

Minun Telia. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja. Prosessori, näytön­ohjain ja Neural Engine on kukin suunniteltu erityyppisiä kone­oppimisen työnkulkuja varten. Tilausta ei voi peruuttaa kun se on otettu käsittelyyn. Elisan elektroninen kauppa.

Apple Macbook Pro 13 MYDA2KS/A (Apple M1, 8 GB, 256 GB SSD, 13,3″ , OS X), kannettava tietokone

Elisan verkkokauppa. Mitä enemmän yhteis­muistia RAM valitset, sitä useampia appeja voit käyttää samanaikaisesti ja sitä tehokkaammin ne toimivat. Applen M1-järjestelmäsiru SoC sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Vain kuluttaja-asiakkaille. Tämä säästää aikaa ja näppäilyä. Näyttö Selkeä näyttö, puhtailla väreillä Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia.

macbook pro m1 8 256

Apple MacBook Pro 13,3″ M1 (2020)

Hintakehitys Korkein hinta. Odota hetki Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille: sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energia­tehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle. Laajan P3-väri­skaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläi­semmiltä kuin sRGB:ssä.

ikea divaanituoli

Osta MacBook Pro – Apple (FI)

Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset, ja laajan P3-väriskaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB:ssä. Ostamassa yritykselle? Elisan verkkokauppa. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Päivitetty

Apple MacBook Pro 13 () M1 | Elisa Yrityksille

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Valitettavasti Hintaseuranta. Kirkas LED-tausta­valaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Siinä on jopa 10 prosessori­­ydintä, jopa 16 näytön­­ohjain­­ydintä, ytiminen Neural Engine ja tehokas Massamedia Engine, joka voi toistaa jopa 4 striimiä 8K-videota. Tyylikkäällä Retina-näytöllä kuvista tulee uudella tavalla yksityis­kohtaisia ja aidon­tuntuisia. Ostamassa yritykselle? Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan.