Mac Air Tarjous

Toimitusaika 51 – 55 päivää. Jopa 20 tunnin akkukesto. MacBook Airin tehokkuuden ytimessä on alan johtava M1-siru. Xbox Series X, pelikonsoli. Huomaat sen vaikuttavan suoritus­kyvyn ja nopeuden käynnistäessäsi Macin, avatessasi appeja tai selatessasi kuvia. Kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon.

Apple MacBook Air (2020) – M1 OC 7C GPU 8GB 256GB 13″

Entistä tehokkaampana. Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Instrumentit — musiikki ja musiikki. Ja tämän vähäisen lämmön hajottaa ja hajauttaa alumiininen lämmönlevitin. Back to school. MacBook Air suoriutuu nyt projekteista, jotka vaativat ennen­näkemätöntä graafista suorituskykyä. M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille: sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt mac air tarjous ja alan johtava energia­tehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle.

mac air tarjous

Tuotteen ominaisuudet

Ne kun mukautuvat vallitseviin olosuhteisiin. Applen M1-järjestelmäsiru SoC sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Loistavan värikäs Retina-näyttö True Tone -teknologialla tekee sävyistä luonnollisempia. Dräger Alcotest , alkometri. Magic Keyboard Pidä homma näpeissäsi Näppäinoikoteiden ansiosta hyödylliset ominaisuudet ovat käytettävissä entistä nopeammin. Apple MacBook Air

d1 milano super slim

Osta MacBook Air – Apple (FI)

Tämä tarkoittaa viisi kertaa nopeampaa graafista suorituskykyä edelliseen sukupolveen verrattuna. Pyydä apua Siriltä, vaihda kieltä, vastaa emojilla ja etsi tiedostoja Spotlightista. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Harrastus ja vapaa-aika. Päivän tarjoukset. Ilman, että sinun tarvitsee mac air tarjous salasanaasi uudelleen.

Apple MacBook Air, halvin hinta €

M2:n muisti on nopeampi kuin M1:n, koska siinä on 50 prosenttia nopeampi muisti­väylä. Helposti mukaan matkaan. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvan, ostaa apin tai käyttää esimerkiksi suojattuja dokument­teja tai järjestelmäasetuksia. Entistä tehokkaampana. Our lightweight, form-fitting Hardshell Case offers protection without sacrificing access to ports, lights and buttons. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Apteekki ja hyvinvointi.