Maantiepyörän Sisäkumi

Tubular-renkaita käytetään pääasiassa maantiepyöräilyssä ja cyclocross-kisoissa, sillä ne mahdollistavat erityisen hyvän vauhdin ja rullaavuuden hyvin kevyellä painolla. Tuotenumero: Talvipyöräily Mitä sinun on huomioitava, kun pyöräilet talvella? Merinovilla pyöräilyvaatteissa: luonnostaan hyvä. Gravel-pyörät: maantiepyörän sisäkumi mm.

Kuinka valita pyörän renkaat ja sisäkumit: ostajan opas

Schwalben sisärengas. Kaikki jalosteet. Oikean renkaanpaine maantiepyörän sisäkumi ajokokemukseen ja pyörän käsiteltävyyteen erittäin paljon. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme. Vapaa-aika Frisbeegolf Kylmälaukut ja coolerit Radio-ohjattavat Lelut ja pelit Pihapelit ja liikunta Sähköpotkulaudat Uima-altaat ja tarvikkeet Varavuoteet ja peitteet Katso kaikki. Tubeless-autonrenkaat tarjoavat hyvän pidon, ajomukavuuden ja kestävyyden erityisesti matalalla ilmanpaineella ajettaessa.

maantiepyörän sisäkumi

Valitse tuoteryhmä

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Tubeless- ja Tubeless Ready -renkaita voi, kuten jo nimestäkin voi päätellä, käyttää ilman sisäkumia. Materiaali: Thermoplast Presta -venttiili, 60mm pitkällä venttiilillä Koko: x c Paino 24g. Tulevaisuudessa sisärengaskokoja saattaa olla jäljellä enää muutama, sillä sama rengas saadaan toimimaan myös eri tuumakokojen vanteille. Kalliimmissa renkaissa voidaan käyttää myös useampaa kumisekoitetta optimaalisten ominaisuuksien mahdollistamiseksi.

10600k 5600x

Polkupyörän sisäkumit | XXL

Schwalben sisärengas 28″ maantiepyörään. Plus size – tai fatbike-renkaat tarjoavat hyvän pidon ja tukevuuden epävakailla ajopinnoilla kuten lumessa tai hiekassa. Ja silloinkin akselipaino ratkaisee. Pyysimme haastattelua myös sveitsiläistestissä huonommin menestyneeltä rengasvalmistaja Continentalilta. Varaa pyörähuolto ja suksihuolto maantiepyörän sisäkumi netistä. Haastateltava luvattiin, mutta lopulta haastattelua maantiepyörän sisäkumi Saksasta saatu. Tulevaisuudessa sisärengaskokoja saattaa olla jäljellä enää muutama, sillä sama rengas saadaan toimimaan myös eri tuumakokojen vanteille.

Pyörän sisäkumi 14″ 36cm

Milloin renkaat tulisi vaihtaa? Lue lisää Hyväksy cookies. Siirry laajaan rengaskategoriaamme på vår hemsida och använd dig utav våra filter för att välja den typ av däck du vill titta på samt i vilken hjulstorlek du behöver dem i I tum storlek. Tarjoustuotteiden näkyvyys. Työsuhdepyöräetu on työntekijöille verovapaa luontoisetu euroon asti vuodessa, mitä tulee ottaa huomioon työsuhdepyörää hankittaessa?