Maailman Hienoin Auto

Rönkkö pääsi kosketusetäisyydelle Bugatista, mutta ovia ei avattu kenellekään. Erilaisilla listoilla ovat keikkuneet aina nimistö Bugatti, Lamborghini ja Rolls-Royce. Iltalehti pääsi hivelemään Geneven autonäyttelyssä maailman kalleinta uutta autoa, maailman hienoin auto hinnalla saisi vaikkapa 40 uutta Rolls Royce Phantomia. Siirry sivuston hakuun. Katariina Souri jakoi Playboy-kuvan vuosien takaa — näpäytti epäilijöitä terävällä kommentilla.

Maailman 10 kalleinta autoa ovat tässä – mukana myös Suomen kallein

HP ja Vetonaula. Jean Bugattin auto katosi jälkeä jättämättä ennen toista maailmansotaa. Perheauto ei tosin tämäkään Object Linking and Embedding, sillä maailman hienoin auto koostaan huolimatta se on kahden hengen grand tourer. Yhtenä erikoisuutena mainittakoon, että auton led-valoissa on 15 karaatin timantteja. Torniossa tehdään maailman vastuullisinta ruostumatonta terästä. Käsityötä oleva kori on hiilikuitua. Maailman kallein auto, Bugattin La Voiture Noire.

maailman hienoin auto

Voittajan julkistusta saadaan vielä odottaa

Tiedätkö Sinä, mikä on luottovakuutus? Vaikka Jaguar ylsi listan kärkeen, se ei kuitenkaan Autocarin mukaan Object Linking and Embedding täydellinen auto, sillä auton raideleveys on liian kapea ja pakoputki on liian näkyvä. La Voiture Noiren kerrotaan olevan kokonaan käsityötä ja ainoa laatuaan. BBC:n mukaan hulppea hinta takasi sen, että Bugatti nappasi maailman kalleimman auton valmistajan tittelin Rolls-Roycelta. Yhdysvaltain keskuspankin hurja koron nostaminen vaikuttaa Euroopan talouteen: ”Jos joudutaan lähteä pelastamaan Italiaa, se on aivan mahdoton operaatio”.

emporio armani acqua

Tässä on maailman kallein uusi auto

Yhden niistä omistaa italialaisyhtiön perustaja, argentiinalaissyntyinen Horacio Pagani. Autouutiset Testit Klassikkoautot Taxi Sähköautot. Käsityötä oleva kori on hiilikuitua. Auton virtaviivainen kori on valmistettu hiilikuidusta. Toyota on mukana myös maailman 10 parhaan auton joukossa.

Tältä näyttää maailman kallein auto, La Voiture Noire – Autot – Ilta-Sanomat

Autot Autouutiset. Listalle ei myöskään kelpuutettu parin miljoonan dollarin Ferrari F60 Americaa, joka on F12 Berlinettan korimuunnos. Lopulliset voittajat ovat selvillä Ville Järveläinen ville. Menestys elää ajassa – Uuden ajan kumppanuus on osaajien ja älykkäiden teknologioiden ekosysteemi. Kaupallinen yhteistyö. Jaa Facebook.