Lundia Matala Avohylly

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut. Hyllyä on helppo jatkaa sivusuunnassa lisäämällä tikkaita ja hyllytasoja. Sitä voi huoletta aina muokata ja täydentää vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta. Vuosien haaveilu on lundia matala avohylly loppunut! Avohylly on valmistettu hitaasti kasvaneesta kotimaisesta männystä, joka tekee siitä lujan, ekologisen ja sukupolvelta toiselle kestävän huonekalun.

Classic-avohylly 30 x 79 x 84 cm

The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Arvostan sitä, että sähköpostiin vastataan nopeasti. Kirjojen ystävälle soma hyllykkö on oiva yöpöytä, johon mahtuu iltalukemista runsaasti siistiin riviin. Classic yleisasennusohje. Huomaa toimitusaika. Lundia avotikkaat ×30 cm. Lundia, hylly, mäntyhylly.

lundia matala avohylly

Osta aarteita

Myynnissä Myös kirjahyllynä tai lastenhuoneen lelulaatikoiden säilytyshyllynä avohylly toimii loistavasti ja pienimmätkin perheenjäsenet yltävät tärkeisiin tavaroihinsa. Lundia seinäkiinnikkeitä. Lisää toivelistaan. Lundia hyllyn hyllyt 3 kpl. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.

8 gb 2666

Lundia Classic matala avohylly

Katso lisää. Pohjois-Pohjanmaa Myydään. Napsauta F-merkkiä yllä — ilmoitamme sinulle, kun tuote on myytävänä! Uutta Osta aarteita. Uutta Huonekalut Hyllyt Kirjahyllyt Classic avohylly, matala, leveä, valkoinen Lundia Classic avohylly, matala, leveä, valkoinen Potentiaalisia ostajia 3. Valitse Väri Valitse Koko. Myynnissä 2.

Koko Suomi,

Match made in heaven. Varausaika ostoskoriin lisätyille tuotteille on umpeutumassa. Päivitän mielelläni usein kotini sisustusta, joten palvelu on loistava! Poistatko tuotteen? Ostaminen oli helppoa ja toimituskin sujui. Lundqvistin keksintö mahdollisti säilytyskalusteiden muuntelun tilan ja tarpeiden mukaan. Laitan ehdottomasti lisää tuotteita myyntiin.