Lumikenkä Rottinki

Muut Tori-kaupat. Ota yhteyttä. Ruokailuryhmät Katso kaikki. Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen lumikenkä rottinki lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pienellä hoitamisella tästä saa pitkäikäisen pöytäryhmän.

Koko Suomi

Tilausseuranta ilman asiakastiliä. Lisätty Ostoskoriin. Valmistaja: Parolan Rottinki Design: Parolan Rottinki Tuotteen mitat: korkeus 89 cm, leveys 79 cm, syvyys 75 cm, istuinkorkeus 43 cm, istuinsyvyys 47 cm Materiaali: rottinki Lisätiedot: Tuoliin on saatavilla lisämaksusta kotimainen kokoverhoilu tai istuinpehmuste, joista molemmista tarjolla useampi lumikenkä rottinki. Tervetuloa käymään! Kokeile Oikotietä. Oikotie ja Tori ovat osa samaa Schibsted-konsernia. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Lumikenkä rottinki yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

lumikenkä rottinki

Tuotearvostelut (0 kpl)

Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Tilaa saatavuusilmoitus. Levillä viihtyisä Keloparitalohuoneisto. Ihanaa juhlapäivää kaikille valmistuneille! Lumikenkää onkin helppo siirrellä, sen keveyden ansiosta.

käytävämatto 250 cm

Koko Suomi,

Verkkokaupan asiakaspalvelu. Nykytuotannon aidot Parolan Rottingin kalusteet tunnistat metallisesta Parolan-laatasta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on kg. Edellinen taso. Katso lisää. Kotiinkuljetus tai nouto.

Lumikenkä rottinkituoli | Nyt huippuedullisesti! | Huonekaluliike Koti-Siili Oy

Hirsi mökki Villa Kipinä. Käsinojien muotoilu antaa täydellisen lepoasennon. Tori on osa Schibsted-konsernia. Kuukkeli Suite, sauna max 4hlö Saariselkä. Korkea Lumikenkä tuoli määrä. Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle.