Lounas Tårget Turku

Thai in Town. Lisätietoa aktiviteeteista: Viini- ja cocktailtasting tilaisuudet. Leipomo Salonen. Kyselyt ja varaukset. Teboil Herkku. Sitruuna marinoituja rapuja, caesar kastiketta, krutonkeja ja parmesaania. Etkö vielä OLE jäsen?

Lounas Turussa

Suosittuja hakuja kaupungissa: Turku. Tårget sopii niin pienille kuin suuremmille seurueille hyvän lounaan nauttimiseen tai rentoon illanviettoon lounas tårget turku ruoan, viinin ja musiikin parissa. Kantapaikkasi kerätään listan alkuun ja alat nähdä suosituksia ravintoloista, joissa muut samoissa kantapaikoissa kanssasi viihtyvät myös käyvät syömässä. Tilavuokran hinta riippuu tarjoilusta, päivästä ja kellonajasta, jos kyseessä on esimerkiksi lauantai niin koko tilan vuokrauksen edellytys on isohko kokonaislaskutus, kun taasen arki-iltana tilaisuudesta riippuen. Lähetä kuvat. ABC Koulukatu. Pidätkö tästä tilasta?

lounas tårget turku

Sinut on väliaikaisesti estetty

Kupittaan paviljonki. Feta-juustoa, yrtticouscous, paahdettua paprikahummusta ja sitruunavinegretteä. Turku Cafe. Tarkemmat tiedot. Logomo Kitchen. Fabbes Cafe.

aurinkotuoli ale

Lounas Tårget, Turku

Tomaattikastiketta, parmankinkkua, rucolaa, kirsikkatomaattia, parmesanjuustoa ja rosmariiniöljyä. Omat juomat:. Avoinna tänään: Bruno, ravintolalaiva. Shell Helmisimpukka Oriketo. Tryffeli burger, tomaattia, rucolaa, tryffelimajoneesia ja maalaisranskalaisia.

Login • Instagram

Katso Tietosuojaseloste. Sähköpostien täytyy olla samat. Tårgetin tiloissa on paljon historiallisia jälkiä, kuten tsaari Aleksanteri I:n vaunujen jäljet luvulta, Ottomaanin tulipalon aiheuttamat katot ja vanha Turun portti. Arvosteluja yhteensä: 4. Fabbes Cafe.