Lohi Teriyaki Uunissa

Joko kokeilit näitä reseptejämme:. Olen kerran ennen kokeillut teriyaki-lohea mutta tämä resepti kuulostaa vielä paremmalta. Kesä 4. Tallenna 8. Reseptit KalaArjen nopeat. Kokonainen sinappisiika Ainekset 2.

Teriyaki-uunilohi

Eli kai se oli sitten lohi teriyaki uunissa. Pilko valkosipuli sekä inkivääri pieniksi paloiksi. Kia on tullut varmasti monelle tutuksi We Are Groupin markkinointiviestintä — boss ladynä, mutta hän otti tämän vuoden alussa askeleen eteenpäin ja ryhtyi yrittäjäksi. Likainen paistopussi kierrätetään biojätteeseen ja paikkaus pahvinkeräykseen. Reseptit Pääruoat Uuniruuat. Tallenna 8.

lohi teriyaki uunissa

Valmistusohje

Olen kerran ennen kokeillut teriyaki-lohea mutta tämä resepti kuulostaa vielä paremmalta. Kaikki tarvittava löytyy pienemmästäkin marketista, niin aina ei tarvitse edes juosta isoon ruokakauppaan :. Työvaiheet Kuori ja hienonna sipuli. Kypsennä uunissa 15 minuuttia. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla. Sekoita lohimarinadi.

hakola vuodetuoli

Maukas lohiteriyaki à la Kia Arpia – Avec Sofié

Keskustelu Kommentoi juttua: Teriyakilohi Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tykkäys poistettu. You may also like June 12, Facebook Twitter WhatsApp Tykkää 3. Resepti poistettiin suosikeista Näytä suosikit. Kopioi ostoslista. Minua ja monia ystäviäni yhdistää ruoka ja varsinkin kokkailu.

TERIYAKI-UUNILOHI – Liemessä

Koristele korianterilla sekä chilillä. Nyt se on korjattuna. Paperisessa paistopussissa voi hauduttaa niin kalaa, kasviksia kuin lihaakin asteeseen asti. Lohi-perunasalaatti ja kermaviilikastike. Previous Post Next Post. Laita viileään. Info ja kaupallinen yhteistyö Portfolio Workshopit Tietosuojalauseke Tietosuojaseloste.