Logitech Webcam Software

RightLight 2. Käytön aloittaminen. Pidikkeen voi myös taittaa, jolloin verkkokameran voi asettaa hyllylle. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Olet aina valmiina seuraavaan videopuheluusi.

Logitech Capture

Olet aina valmiina seuraavaan videopuheluusi. Toimii yleisten puhelusovellusten kanssa. Logitech webcam software mitään. Automaattinen valaistuksen korjaaminen. Usean kameran suoratoisto Katso ohjeita usean kameran käyttöönottoon ja sopivan asettelun valintaan, niin voit luoda mahtavia, ammattimaisia videoita. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja.

logitech webcam software

Oliko tästä sivusta apua?

Olet aina valmiina seuraavaan videopuheluusi. Olipa kyse suorasta oppitunnista tai aineiston tallentamisesta tulevaa jakamista varten, erillinen verkkokamera mahdollistaa niin oppilaiden kuin opettajienkin kaipaaman joustavuuden. Tarkkuus ja kuvataajuus. Pakkauksen sisältö. Käytön aloittaminen.

garmin fenix 6xpro

Mikä on Logitech Webcam Software? (kehittäjältä Logitech)

Näytä usein kysytyt kysymykset. Yleispidike voidaan kiinnittää myös kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Pyydä tukea. X Windows

Logitech HD Webcam C ohjainten lataus Windows 11, 10, 7, 8 (64/32 bit) -versioille

Mitat Kiinteä pidike mukaan luettuna Korkeus : 72,91 mm Leveys : 31,91 mm Syvyys : 66,64 mm Johdon pituus : 1,5 m Paino : 75 g. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Google ei Object Linking and Embedding vastuussa tämän tuotteen toiminnasta eikä siitä, että tuote noudattaa turvallisuussäännöksiä. Logitech Capturen ansiosta sisällön luominen verkkokameralla käy helposti ja nopeasti. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Mikrofonin kantama : Enintään 1 m.