Logitech Universal Folio

Jj 55—64v Multitronic JNT Jakobstad. Paristo : Vaihdettavan nappipariston kesto 24 kk Näppäimistön paristojen kesto perustuu arvioituun kahteen miljoonaan näppäinpainallukseen vuodessa toimistoympäristössä. Näppäimistökotelo sopii ” taulutietokoneelle. Nouto myymälästä Arvioitu toimitusaika: Logitech universal folio on lisätty toivelistalle. Enjoy comfortable laptop-like typing on your favorite Interaction Checklist for Augmentative Communication tablet.

Logitech Universal Folio with integrated keyboard for 9-10 INCH tablets

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Lähinnä kokeilemalla selviää. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Universal Folio lukitsee taulutietokoneen täydelliseen kirjoituskulmaan ja seisoo vakaasti, pidettiinpä sitä työpöydällä tai sylissä. Tallenna Peruuta. Erillisten toiminto- ja pikanäppäinten avulla iOS- Android- tai Logitech universal folio hallinta sujuu suoraan näppäimistöstä. Kyllä sopii tuon Samsungin tabletin kanssa.

logitech universal folio

Halvin hinta:

Acer Iconia A3-A50 tabletin tuumakoko on 10,1″, joten tiukkaa voi tehdä. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Lähinnä kokeilemalla selviää. Käytön aloittaminen. Hei, Näppäimistökotelo sopii ” taulutietokoneelle. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari.

gin dry gin

Logitech Universal Folio With Keyboard Musta | Techinn

Multitronic Oy Korsholmanpuistikko 38 Vaasa Web: World Wide Web. Oheislaitteet Näppäimistöt Erikoisnäppäimistöt Tuote Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Pangea temporary hotfixes here. Voit toki kokeilla ja mikäli ei sovi niin palautusoikeus on voimassa.

Logitech Universal Folio -kotelo Samsung- ja Android-tableteille

Verkkokaupan maksutavat:. Tekniset tiedot. Voit toki kokeilla ja mikäli ei sovi niin palautusoikeus on voimassa. Kuvat ovat esittelyä varten, ja ne saattavat erota todellisista tuotteista. Aukko kameralle : Ei. Näppäimistön lepotila säästää kaksi vuotta kestävän pariston energiaa.