Logitech K480 Ipad

Ostosummaan lisäksi toimituskulut, mutta noutaakin saa. Löytyy varastosta, lähetetään tänään. Paino : g. Easy-Switch-tekniikka Pariliitos useisiin laitteisiin. Näppäimistö on hyvin puhdas. Android-taulutietokone tai -älypuhelin: Android 3. Kiinteä teline puhelimelle ja tabletille pitää näytön juuri oikeassa kulmassa, jotta näet sen kirjoittaessasi.

Logitech K480 Bluetooth Multi-Device Keyboard – Musta

Musta – Vähäisellä käytöllä ollut eli voisi sanoa uudenveroinen. Kaikki laitteet ja käyttöjärjestelmät. Takaisin sivun alkuun. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Tekniset tiedot.

logitech k480 ipad

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Langaton työpöytä näppäimistö, joka sopii sekä tietokoneen, tabletin ja älypuhelin. Tämä napakasti suunniteltu monitoiminäppäimistö on hyvin kestävä ja sen paristot kestävät pitkään. Näppäimistössä on tuttu asettelu ja kaikki yleisimmät pikanäppäimet, käytitpä sitten Windows-, Mac- tai Chrome-tietokonetta taikka Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän taulutietokonetta tai älypuhelinta. Poista suodattimet. Paristot kestävät jopa 24 kuukautta Pariston kesto voi vaihdella käytön ja tietokoneen mukaan. Bluetooth näppäimistö Logitech langaton näppäimistö Logitech hiiri ja näppäimistö Logitech langaton näppäimistö ja hiiri Samsung bluetooth näppäimistö. Nauti mukavasta ja käytännöllisestä työpöydän tunteesta älypuhelimellasi, tablet-laitteellasi ja paljon muuta.

gin forte

iPad-näppäimistöt ja -kotelot | Logitech

Näppäimistössä on tuttu asettelu ja kaikki yleisimmät pikanäppäimet, käytitpä sitten Windows- Mac- tai Chrome-tietokonetta taikka Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän taulutietokonetta tai älypuhelinta. Mukana tuki johon ipadin voi laittaa pystyyn. Langaton työpöytä näppäimistö, joka sopii sekä tietokoneen, tabletin ja älypuhelin. Sähköposti ei tulla näyttämään :. Logitech diNovo Bluetooth näppäimistö. Mac » Yleiset Mac-lisävarusteet » Hiiret ja näppäimistöt » Näppäimistöt. Apu logitech k480 ipad heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

Logitech K Bluetooth Multi-Device Keyboard

Logitech Näppäimistö Logitech K Suosituimmat Suosituimmat jalosteet! Taustavalaistu näppäimet, ladattava akku ja mahdollisuus liittää jopa 4 laitetta. Koko 24,3 x 18,5 cm. Paristokotelossa kielekkeet poikki, mutta pysyy näppärästi kiinni teipin palasella.