Logitech Gaming G502

Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. MacOS X DPI-tason vaihtopainike. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Katso kaikki kuvat

Logitech G502 HERO LIGHTSPEED, langaton pelihiiri

Voit mukauttaa hiiren painoa ja tasapainoa mukana tulevilla kuudella säädettävällä painolla. Arvostelu Katso kaikki kuvat Useimmissa hiirissä rakenteellinen kantokyky on kuoreen rakennettu, minkä vuoksi ne painavat paljon. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Siinä on edelleen sama tunnus ja logitech gaming g502 kuin alkuperäisessäkin hiiressä, mutta se on suunniteltu täysin uudelleen uusimmilla innovaatioilla.

logitech gaming g502

Tuotetiedot

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Paino : g, vain hiiri. Toimitusaika päivää. Kiitos palautteestasi! Valinnaiset lisäpainot : jopa 18 g 5 × 3,6 g. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta.

huawei ryzen 4600h

Logitech G HERO LIGHTSPEED langaton pelihiiri, hinta 90 €

Siinä on seuraavan sukupolven tarkkuus ja kokonaan uusiksi suunniteltu rakennustaide. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Kerro, niin korjaamme asian. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Lataa G HUB nyt. Hiiresi pysyy latauksessa.

Suorituskykyinen Logitech G HERO -pelihiiri

Vapauta vierityspyörän lukitus, niin saat huippunopean vierityksen, jolla selaat nopeasti sivulta toiselle, tai lukitse se tarkkaan asteittaiseen vieritykseen yhdellä napsautuksella. Suunniteltu takaamaan edistyksellinen pelitehokkuus. Pakkauksen sisältö. Käyttöehdot Palaute. Logitech G hero Langallinen 16,dpi Hiiri Musta. Voit siirtyä eri vaihtoehtojen välillä nopeasti ja vaivatta. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet.