Logitech G915 Tkl White Clicky

Pelaa omalla tavallasi Tämä on Color Collection. Valitse omasi. Katso kaikki kuvat Voit säilöä USB-vastaanottimen näppäimistön taustapuolelle, jolloin kannat kaiken helposti mukanasi. Voit tallentaa jopa kolme eri profiilia näppäimistön sisäiseen muistiin. Lisää ostoskoriin.

Logitech – G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Gaming Keyboard – WHITE -TACTILE SWITCH (Nordic)

Napsauttamalla ”Sulje ja hyväksy” vahvistat, että olet lukenut evästekäytäntömme ja hyväksyt evästeiden käytön. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Valitse omasi. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Näppäimistön avainkytkinteknologia.

logitech g915 tkl white clicky

Miksi tilaisit Telialta?

Valitettavasti Hintaseuranta. Takuu Takuu 2 vuoden takuu. Pakkauksen leveys. Lisäksi voit luoda kaksi omaa valaistusprofiilia G HUB -ohjelmistolla ja tallentaa profiilit 8- ja 9-numeronäppäimiin. Play the next dimension.

garmin vivomove style hinta

Logitech G TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wirel.. halvin hinta €

Johdon pituus. Jalosteet pakkauksessa. Telia Finland. Toimitusaika 9 päivää. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet.

Langaton Logitech G TKL -näppäimistö LIGHTSPEED-RGB-valaistuksella ja ilman numeronäppäimistöä

Fyysiset tiedot – Pituus: mm – Leveys: mm – Korkeus: 22 mm – Paino ilman kaapelia : g – Kaapelin pituus: 1,8 metriä. G TKL. Alumiinivalmisteisessa äänenvoimakkuuden säätörullassa on juuri sopiva vastus, joten sen käyttö on helppoa ja mukavaa. Tyyli ja hyvinvointi. Lue lisää Tuotekuvaus.