Logitech G703 Hero Lightspeed

HERO 25K kymmenkertaistaa energiatehokkuuden edelliseen tunnistinsukupolveen nähden: paristot kestävät pidempään ja hiiri painaa vähemmän. G yhdistää ylellisen mukavuuden, kestävyyden ja suorituskyvyn miellyttävällä muotoilullaan ja kumisilla tarttumapinnoillaan. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Logitech G Hero -langaton pelihiiri Viimeksi katsomasi jalosteet. PowerPlay Yhteensopivuus. Dräger Alcotestalkometri.

Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse

Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Painikkeet tuntuvat mukavilta ja reagoivat poikkeuksellisen nopeasti ja yhdenmukaisesti jokaisella napsautuksella. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu.

logitech g703 hero lightspeed

Miksi tilaisit Telialta?

Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Logitech G Hero -langaton pelihiiri Yli IPS:n seurantanopeudella varustettu, DPI:n herkkyysvälillä operoiva huipputason pelihiiri Miellyttävä design, kumiset tarttumapinnat, metallinen painikkeiden jousitusjärjestelmä ja vain 95 grammaa painoa Täyden kirjon RGB-valaistus, joka synkronoituu pelin tapahtumiin ja ääniin sekä näytön sisällön värimaailmaan Väri: Musta. Kiitos palautteestasi! Apu ja tuki. Rekisteröi tuote. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.

lasten hiekkalelut prisma

Logitech G LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, halvin hinta 59€

Dräger Alcotestalkometri. Pinterest Elektroninen posti. Kerro, niin korjaamme asian. Langattomat hiiret. Toimitusaika toimitus: päivää.

Logitech G Hero Lightspeed Wireless RGB langaton pelihiiri, hinta 59 €

Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Langattomat hiiri. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Dräger Alcotest , alkometri. Yksityisille Yrityksille Wholesale.