Logitech G403 Wireless Software

Voit halutessasi muuttaa asetuksiasi painamalla Asetukset. Netti-yhteys valinnaista ohjelmiston latausta varten. Tuettu paristojen lukumäärä. Leveys : 68 mm. Gssa on lisäksi edistyksellinen painikkeiden metallinen jousitusjärjestelmä, minkä ansiosta hiiren vasemman- ja oikeanpuoleisia pääpainikkeita voidaan käyttää kevyemmällä painalluksella.

Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse

Valitse ominaisuuksia, määritä makroja ja näppäinsidoksia, valitse väriasetuksia ja luo animaatioita tällä yksinkertaisella, intuitiivisella käyttöliittymällä. Ohjelmoitavat hiiren painikkeet. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Pakkauksen syvyys. Lisätietoja G HUBista. Vedä ja pudota -käyttöliittymä Valitse ominaisuuksia, määritä makroja ja näppäinsidoksia, valitse väriasetuksia ja luo animaatioita tällä yksinkertaisella, intuitiivisella käyttöliittymällä. G on suunniteltu käyttömukavuutta ajatellen: kumiset tarttumapinnat parantavat hallintaa.

logitech g403 wireless software

YKSI SOVELLUS. TÄYTTÄ LAITTEIDEN HALLINTAA.

Kun määrität kuuden ohjelmoitavan painikkeen asetukset Logitechin G HUB -ohjelmistolla, pelissä on helpompi toimia. Langattoman vastaanottimen liitäntä. Valinnainen 10 gramman irrotettava paino (fysiikka) mahdollistaa painon säätämisen maun mukaan. Vastaanotin sisältyy. Asetukset tallennetaan ja ne otetaan käyttöön käynnistyksen yhteydessä. Hiiri on jopa kahdeksan kertaa nopeampi kuin tavalliset hiiret — mikä tarkoittaa, että kun hiirtä liikuttaa tai napauttaa, näyttö reagoi lähes välittömästi. Siten voit helposti kokeilla uusia hiiren asetuksia, näppäinsidoksia ja makroja ja parantaa peliäsi.

lasten uima allas verkkokauppa

Osta Logitech G Prodigy Wireless Gaming Mouse

DPI-asetusta voidaan vaihtaa lennossa Varustettu samalla Logitechin palkintoja voittaneella langattomalla tekniikalla kuin palkittu G Chaos Spectrum-hiiri. Kuulokemikrofonit ja kaiuttimet. Paino : 87,3 g. G on yhden millisekunnin päivitysnopeudellaan jopa kahdeksan kertaa nopeampi kuin tavalliset hiiri, joita ei Object Linking and Embedding tarkoitettu nimenomaan pelikäyttöön. Mitat Korkeus : mm. Pakkauksen sisältö.

Logitech G G Setup Manual (Page 34 of 88) | ManualsLib

G HUB -peliohjelmistolla voit mukauttaa laitteesi valitsemalla valaistusanimaatioihin ja -tehosteisiin värejä lähes 16,8 miljoonan värin joukosta Lisätietoja G HUBista. Tuote on poistunut. Kirjoita se sähköpostiosoite, jonka annoit myymälässä ja klikkaa Luo salasana -painiketta. Tilaa Logitech G. Määrä per kontti 20ft. Kaikille peleille ja jokaiselle pelaajalle suunniteltu Prodigy-hiiri tarjoaa langatonta pelaamisluokan tasoista suorituskykyä kevyessä, ergonomisesti suunnitellussa rungossa. With rubber grips on the left and right sides to give you added control, the G Prodigy Wireless was made to mold to your hand for long-lasting comfort during gameplay.