Logitech G332 Se

G, G ja Gkilpaohjauspyörille. Leveys : 81,7 mm. Tarkassa ja luotettavassa Driving Force Shifter -vaihdekepissä on teräksinen varsi, 6-vaihteinen lyhyen tuntuman vaihteisto sekä nahkainen nuppi ja pussi. Lisää Immerse-ominaisuuden voima Logitech G -kuulokemikrofoniisi ja muuta korvasi tappaviksi aseiksi. Syvyys : mm.

Logitech G332 SE Wired Gaming Headset – SPORTSMESH

Minun Telia. Näytä usein kysytyt kysymykset. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Suurikokoinen 6 mm:n kääntämällä mykistettävä mikrofoni takaa ensiluokkaisen selkeän puheviestinnän. Pyydä tukea.

logitech g332 se

Tuote-esittelyjärjestelmä

Lisää Immerse-ominaisuuden voima Logitech G -kuulokemikrofoniisi ja muuta korvasi tappaviksi aseiksi. Close Combat -ominaisuus vie sinut suoraan toiminnan keskipisteeseen, ja voit suorastaan tuntea, kuinka luodit viuhahtavat ohitsesi. Tässä kevyessä, sirossa ja mukavassa kuulokemikrofonissa on keinonahkaiset korvatyynyt, 90 asteen kääntyvyys ja juuri sopiva pakkaus pitkiä pelisessioita varten. Näytä usein kysytyt kysymykset. Kampanjan eräkoko: 67 kpl. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Leveys : 81,7 mm.

huawei p30 lite vs a40

Osta Logitech G SE Wired Gaming Headset – SPORTSMESH

Lue 11 tuotearvostelua Lue 11 tuotearvostelua. Close Combat -ominaisuus vie sinut suoraan toiminnan keskipisteeseen, ja voit suorastaan tuntea, kuinka luodit viuhahtavat ohitsesi. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Immerse-ominaisuuden logitech g332 se pystyt paikantamaan vihollisen askelten ja latausten äänet tarkalleen. Lisää Immerse-ominaisuuden voima Logitech G -kuulokemikrofoniisi ja muuta korvasi tappaviksi aseiksi.

Logitech G SE Wired Gaming Headset, halvin hinta 80€

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Windows® 10, Windows 8. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Wheel Starter Pack. Lempipelisi kuulostavat viimeinkin siltä, miltä niiden pitikin: uskomattoman upeilta. Käytä yhtä kuulokemikrofonia joka pelialustalla: se toimii PC-peleissä, pelikonsoleissa, kuten PlayStation 4:ssä, Xbox Onessa ja Nintendo Switchissä, sekä mobiililaitteilla.