Logitech C930c

Yritystason sertifioinnit takaavat, että voit aloittaa seuraavan esitelmän tai videokokouksen logitech c930c mielin. Sulje ikkuna. Kirjautumissivu Logitech Ce web-kamera Olet jo tilannut Tuotetta varastossa -ilmoituksen. Yrityksen tiedot. Sosiaalinen vaikutus.

Logitech C930e web-kamera

Logitech c930c Kannettavat. Lisätiedot Valmistaja Logitech. Tuotekoodi: {{product. Pöytävalaisin ja LED-valaisin. Voit kiinnittää verkkokameran melkein minne tahansa: kiinnitä näyttöön, läppärin kanteen tai aseta pöydälle säädettävän pidikkeen tai oman kolmijalkaliitännän avulla. Dell on vastuussa niistä hintatiedoista, joita se käyttää markkinoinnissaan mukaan lukien verkkosivuillaan olevat hintatiedot. Tuki Tuotetuki Tietämyskanta Takuu ja palvelusopimukset Huoltopyynnöt ja lähetyksen tila Ota yhteyttä.

logitech c930c

Lisätiedot

Pöytäkoneet ja All-in-One. Logitech C käyttöohje sivua. Kirjoitusalusta ja kynäpurkki. Dellin yleiset myynti- ja palveluehdot löytyvät osoitteesta {WWW|World Wide Web}. Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.

assassins creed valhalla windows 8

Logitech Ce käyttöohje (Suomalainen – 24 sivut)

Product Information provided by the Manufacturer. Skype for Business -sovellusta varten optimoitu Ce-verkkokamera tukee skaalattavan videokoodauksen sisältävää H. Brother mustekasetti alkuperäinen. Logitech c930c tilaisivat myös. Canon mustekasetti tarvike.

Logitech Ce Business Webcam verkkokamera x pikseliä {USB|Universal Serial Bus} Musta

Logitech Ce tekniset tiedot: pikselin täysteräväpiirtoiset videopuhelut jopa × pikseliä ja pikselin teräväpiirtoiset videopuhelut jopa × pikseliä tuettujen asiakasohjelmien avulla H. Ensiapu ja paloturvallisuus. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. Kyocera ja Oki värikasetit. Valmistajan osanumero : Dellin osanumero : A Logitech Ce on